El Pitch & Putt estrenarà circuit mundial el 2022

Catalunya, Andorra, França, Holanda i Irlanda seran les seus de les sis proves. Amb 144 jugadors, serà un campionat inclusiu, igualitari i sostenible. Lleida acollirà al novembre la prova presentació amb l’elit mundial

El Pitch & Putt, un esport de gran acceptació, comptarà a partir de l'any vinent amb un circuit mundial de competició, el World Pitch & Putt Tour, que reunirà els 144 millors jugadors d'aquesta especialitat.

Organitzada per World  Pitch & Putt Tour i la col·laboració de la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA) i de la Federació Catalana de Pitch & Putt, desenvoluparà aquesta primera edició amb sis proves que començaran a Catalunya al març de 2022, continuaran a França (juny), Holanda (juliol), Irlanda (agost) i Andorra (setembre) i tancaran a l'octubre de nou a Catalunya.

És un campionat inclusiu, igualitari en termes d'edat i sexe, així com sostenible. Tota l'aigua utilitzada en camps de pitch & putt es recicla.

Com a presentació d'aquesta innovadora iniciativa esportiva, el Pitch & Putt Lleida Torre-Serona acollirà del 12 al 14 de novembre una prova a la qual assistiran els millors especialistes del moment. Tant aquest esdeveniment com el Tour seran retransmesos en directe per la televisió Esport3, així com en streaming en anglès i a les xarxes socials.

  • Deizdaadcha-TorrentMoscatelTorner
  • IMG-20210802-WA0022
  • IMG-20210802-WA0026
  • presentacioWorldPitchPuttTour