El passat diumenge 10 de setembre es va celebrar el Campionat de Pitch&Putt d'Andorra Individual 2017


Com ja és tradicional reglamentàriament, el campionat, en la seva edició de 2017, es va jugar als dos camps de Pitch&Putt d’Andorra sota la modalitat Stroke Play, essent el par sumat d’un total de 108 cops.

El Campionat es va iniciar en el Camp de la Vall d’Ordino (La Cortinada) a les 10:30h.

Després de la pausa per dinar, el Campionat es va reanudar en el Camp de Xixerella, el Torrent, a les 15:30h.

Els resultats finals van ser força ajustats, diferenciant-se per un sol cop el 4rt del 3r i així succesivament, fins al primer lloc.

CLASSIFICACIÓ ABSOLUTA

S’ha proclamat Campió de Pitch&Putt d’Andorra, el jugador Gonzalo Mendoza, amb un total de 105 cops, -3 sota par. Gonzalo Mendoza és el tercer any consecutiu que es proclama campió en aquest torneig andorrà.

El Sotscampió de Pitch&Putt d’Andorra, va ser el jugador Moisés Pernia, a un sol cop del campió. El seu resultat va ser de 106 cops, -2 sota par.

En el tercer lloc de la classificació, es va situar el jugador Antoni Armengol, amb un total de 107 cops, -1 sota par.

Aquests resultats no són fruit de cap casualitat, sino que obeeixen a l’esforç i millora contínua del joc dels participants que han ocupat els primers llocs de la classificació.

Efectivament, ja en l’edició 2017 del Campionat de Pitch&Putt de Parelles, el Campió individual, Gonzalo Mendoza, es va proclamar Sotscampió. Així mateix, el Sotscampió, Moisés Pernia, es va proclamar Campió.

CLASSIFICACIÓ HANDICAP

Els tres primers classificats  van ser: 1r Moises Pernia,  2n Javier Cayetano i 3r Toni Armengol

LLIURAMENT DE PREMIS

Recordar que el lliurament dels premis, es portarà a terme durant la NIT DEL PITCH&PUTT que celebrarem a Xixerella, el dia 21 d’octubre d’enguany.
Després de la competició, es van sortejar tot una sèrie d’obsequis oferts a l’Associació Andorrana de Pitch&Putt, per part de les següents empreses col·laboradores:

ART I CONSTRUCCIONS 
BACARDI-MARTINI, S.A.
RESTAURANT BORDA VELLA D’ENCAMP

Donem les gràcies des de l’Associació per les col·laboracions que hem rebut, i els fem arribar l’agraïment també dels jugadors que van resultar afortunats en el sorteig.