Pairs Andorra

Victòria de Roger i Alexandre Albiñana amb -27 sota par  

El Vè Torneig Internacional PAIRS ANDORRA disputat a Xixerella el cap de setmana de l'11 i 12 de juny ha donat la victòria a Roger i Àlex Albiñana que ja van liderar les partides de dissabte. La parella va anotar-se 46 cops en la modalitat de Chapman Greensomes fent un total de 27 cops sota par en 54 forats.

 

V PAIRS ANDORRA DE PITCH&PUTT 2022 - ART I CONSTRUCCIONS - CAMP DE XIXERELLA

Aquest cap de setmana, s’ha disputat una nova edició del torneig de Pitch&Putt V PAIRS ANDORRA 2022, al camp de Xixerella, patrocinat per l’empresa andorrana Art i Construccions i que compta amb els patrocinis i col·laboracions de diferents entitats i empreses andorranes.

L’Associació Andorrana de Pitch&Put (AAPP) rep el suport de Crèdit Andorrà, patrocinador principal, així com del Comú de la Massana, d’Andorra Turisme, de les empreses, Apartaments Xixerella, Caldea, Cevalls Constructora, Decibel, Estival Group, Illa Carlemany, Projectes 9s Arquitectura i urbanisme, Top Sailing Charter i Yogolf. A tots, l’agraïment profund per aquest suport i aquesta confiança en l’AAPP, i per ajudar a difondre l’esport del pitch&putt a Andorra.

El torneig s’ha jugat a tres rondes en les modalitats, Greensome i Fourball el dissabte 11 de juny, i Greensome Chapman el diumenge 12. Després de jugar-se la darrera ronda en la modalitat Greensome Chapman amb el total acumulat de les tres rondes, els premis han quedat així:

 

PEMIATS

MODALITAT SCRATCH o ABSOLUTA

Campions, la parella de Catalunya, Roger Albiñana Bril i Alexandre Albiñana Bril amb -27 (sota par).
Subcampions, la parella de Catalunya, Daniel Gimenez Hernández i Xavier Ponsdomenech Calvet amb -19 (sota par).
Tercers, la parella de Catalunya, Sergi Arisa Saez i Rafael Ramos Merino amb -16 (sota par)
Quarts, la parella d’Andorra, Pablo Pérez Sierra i Carles Pérez Gelma amb -16 (sota par) empatats amb els tercers.

MODALITAT HANDICAP

Campions, la parella d’Andorra, Hugo Fernàndez Rodríguez i Leonard Sangrà Touceda, resultat net -13 (sota par).
Subcampions, la parella d’Andorra, Moisès Pernía Moreno i Ferran Manel Da Silva Viegas, resultat net -10 (sota par).
Tercers, la parella d’Euskadi, Txema Beitia Aremendariz i Gerardo Pagalday Eraña, resultat net -7 (sota par).
Quarts, la parella de Catalunya, Jordi Salvat Gallego i Oscar Martínez Centelles, resultat net  -7 (sota par).

PARELLA FEMENINA
El premi ha estat per la parella de Catalunya, Dolors Sánchez Muñoz i Violeta Blázquez Gómez.

PARELLA MIXTA
El premi se l’ha endut la parella de Catalunya, Begoña Conde Barahona i Alberto Alcaraz Alcaraz. 

TROBAREU LA CLASSIFICACIÓ COMPLETA AL FINAL D'AQUESTA MATEIXA NOTÍCIA
YOU WILL FIND THE COMPLETE CLASSIFICATION THE END OF THIS SAME NEWS
ENCONTRARÉIS LA CLASIFICACIÓN COMPLETA AL FINAL DE ESTA MISMA NOTICIA 

CERIMÒNIA DE LLIURAMENT DE PREMIS

La cerimònia de lliurament de premis ha comptat amb la presencia del Sr. Julien Loitier, en representació de Crèdit Andorrà.

La presidenta de l’AAPP Sra. Carme Morales, ha fet el lliurament de premis conjuntament amb el Sr. Loitier i el patrocinador del Pairs, Sr. Jose Manuel Veloso.

Durant el discurs de la presidenta ha fet diversos agraïments a, patrocinadors, organismes, empreses col·laboradores, àrbitre Sr. Alan Torner, als integrants del Comitè de Competició, Organització, voluntaris, i als responsables del Camp de Xixerella, tot desitjant gaudir d’una nova edició del Pairs al 2023.

Classificació total acumulada de dissabte SCRATCH i HANDICAP i resultats de Fourball

Veure les SORTIDES Diumenge Greensome Champman - Sunday Teetimes

 

Roger Albiñana i Alexandre Albiñana (Catalunya) lideren el Vè PAIRS ANDORRA al final de dissabte amb un acumulat de -19 sota par. A només 3 cops es troben en segon lloc la parella d'Andorra Carles Pérez i Pablo Pérez amb -16 en l'acumulat, seguits en tercer lloc de Jordi Salvat i Oscar Martínez (Catalunya) també a 3 cops amb -13.

 

Sortides dissabte tarda 14.30h i 17.00h. Salidas sábado tarde. Saturday afternoon teetimes.

 

 

Els 11 i 12 de juny, te lloc a Andorra el Vè INTERNATIONAL PAIRS patrocinat per Arts i construccions, al Camp de Xixerella, amb la participació de 40 parelles provinents de Catalunya, Euskadi, Galicia i Andorra.

Durant la Cerimònia de  benvinguda del V Pairs el divendres dia 10 de juny, la presidenta de l’AAPP, Sra. Carme Morales, va adreçar-se als asistents amb un discurs inaugural abans de passat a un sorteig d’obsequis entre els jugadors presents oferts per les empreses col·laboradores de l'AAPP.
NOTA: Al final d'aquest mateix article es troben publicades les SORTIDES DE DISSABTE de les 9.00h i 11,30h

 
 
DISCURS INAUGURAL LA PRESIDENTA DE L'AAPP, SRA. CARME MORALES
 
BENVOLGUTS JUGADORS I JUGADORES:
 
Bona nit, Arratsalde on, Boa noite, Buenas noches,
En nom de l’Associació Andorrana de Pitch and Putt, us dono la benvinguda i us vull agrair la confiança dipositada en aquest torneig, del que tenim el plaer de celebrar la CINQUENA EDICIÓ D’AQUEST PAIRS INTERNACIONAL D’ANDORRA.
 
Com a presidenta de l’AAPP, esmerçaré tots els esforços possibles per a que tingui continuïtat, i demanaré a l’empresa Art i Construccions, en la persona del Sr. Jose Manuel Veloso, propietari i també expresident de l’AAPP, que valori patrocinar una nova edició al 2023.
 
En nom de de l´Associació, vull fer uns agraïments als patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment, tant organismes públics com empreses que han volgut compartir aquest esdeveniment anual. Patrocinador del Pairs, Art i Construccions. Comptem també amb el suport del nostre patrocinador de
referència, Crèdit Andorrà. A les institucions col·laboradores, Comú de La Massana i amb l’especial col·laboració d’Andorra Turisme. A les empreses col·laboradores d’aquest esdeveniment concret, Apartaments Xixerella, Caldea, Estival Group, Projectes 9s i Yogolf.
 
Agrair a la gerència i treballadors del Camp el seu esforç per tenir-
lo en perfectes condicions de joc. Agrair també al personal del Restaurant La Torrada per les atencions que segur ens dispensaran aquests dies de joc.
 
I un record molt emotiu cap a una de les persones que sempre està al peu de canó en totes les competicions, i és l’anima de l’organització del camp. Demano un fort aplaudiment per la Maribel Armengol que avui no ens podrà acompanyar per problemes de salut.
 
Per acabar, uns recordatoris:
Us demanem que els acompanyants que vulguin dinar dissabte, que avisin a la recepció avui mateix per poder calcular la quantitat de menús i donar el millor servei possible.
Recordar també que el diumenge després de finalitzar el torneig i mentrestant s’elaboren els resultats, hi haurà un sorteig especial pels jugadors presents, per gentilesa de l’empres ESTIVAL GROUP. El sorteig serà de 2 vals per a 2 persones d’entrada al Aquum Club i de 2 vals per a 2 persones cadascun, d’una estança de 2 nits a un establiment del Grup. Després finalitzarem amb el lliurament de premis.
 
Us desitgem molt bon joc i sort i que ens acompanyi el temps.
 
Moltes gràcies a tots els jugadors i jugadores per haver escollit
participar al V Pairs d’Andorra i esperem que l’organització compleixi les vostres expectatives en tots els sentits.
I ara, abans de l’aperitiu de benvinguda, passarem a fer un sorteig d’obsequis per les parelles presents, sorteig d’obsequis deferència de les empreses, Caldea, Estival Group, Projectes 9s i Yogolf.
 
Moltes gràcies a totes i a tots.
 

MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT DE V PAIRS ANDORRA

El Comitè Organitzador, a partir de les facultats reservades al reglament de V PAIRS, ha decidit introduir alguns canvis en les modalitats de joc, per tal d'aconseguir un torneig més atractiu per als jugadors.
El Greensome es manté el dissabte al matí, el Foursome es canvia pel Fourball per a la tarda de dissabte i el Greensome Chapman es jugarà diumenge.

 

MODIFICACIÓN DEL REGLAMENTO DEL V PAIRS ANDORRA

El Comité Organizador, en base a las facultades reservadas en el reglamento del V PAIRS, ha decidido introducir algunos cambios en las modalidades de juego, con el fin de conseguir un torneo más atractivo para los jugadores. El Greensome se mantiene el sábado por la mañana, el Foursome se cambia al Fourball para el sábado por la tarde y el Greensome Chapman se jugará el domingo.

 

MODIFICATION OF THE V PAIRS REGULATION

The Organizing Committee, based on the powers reserved in the V Pairs regulations, has decided to introduce some changes in the game modalities, in order to achieve a more attractive tournament for the players. The Greensome is maintained on Saturday morning, the Foursome is changed to the Fourball for Saturday afternoon and Greensome Chapman will be played on Sunday. 

 

 

 REGLAMENT    

REGLAMENTO

 RULES