Un -12 sota par Scratch converteix en guanyadors absoluts a Mendoza i Mendoza, pare i fill

Aquest passat diumenge dia 6 de juny, amb el Patrocini de Crèdit Andorrà i la col·laboració del Comú de La Massana, s’ha disputat el Campionat d’Andorra de Pitch&Putt en Parelles, als Camps d’Ordino i Xixerella.

Aquest any han participat 18 parelles, iniciant-se el campionat a les 9 del matí al Camp d’Ordino, jugant la modalitat Greensome.

Un cop finalitzada la primera ronda, els jugadors s’han desplaçat al Camp de Xixerella, donant-se el tret de sortida a les 12h, jugant la modalitat Fourball.

 

Al Camp d’Ordino s’imposava la parella formada pels jugadors Toni Armengol i Josep Escabrós, amb un magnífic resultat de 46 cops, -8 sota par.

El segon lloc el van ocupar 4 parelles empatades amb 50 cops, -4 sota par. Les parelles les composaven els jugadors, Martí Castella i Arnaud R. Mur, Gonzalo Mendoza i Àlex Mendoza, Moisès Pernía i Xavier Feliubadaló i finalment, Pepe Garcia i Joan Valls.

La segona ronda jugada al Camp de Xixerella, donava un tomb a la capçalera de la classificació, amb un espectacular resultat obtingut per la parella formada per pare i fill, els jugadors Gonzalo Mendoza i Àlex Mendoza, que s’imposaven amb 46 cops, -8 sota par. En segona posició se situava la parella de jugadors, Martí Castella i Arnaud R. Mur, amb 47 cops, -7 sota par. I la tercera posició va ser pels jugadors Pepe Garcia i Joan Valls, amb 49 cops, -5 sota par.

La suma dels resultats Scratch dels dos camps, van proclamar com a Campions Absoluts a la parella formada per Gonzalo Mendoza i Àlex Mendoza, amb un resultat acumulat de 96 cops, -12 sota par.

La segona posició en el podi, i per un sol cop de diferència, va ser per la parella formada per Martí Castella i Arnaud R. Mur, amb un total de 97 cops, -11 sota par.

El tercer lloc, també amb 97 cops, -11 sota par, va ser per la parella formada per Toni Armengol i Josep Escabrós.

 

Foto: Els Campions absoluts d'aquesta edició Gonzalo i Àlex Mendoza, amb un resultat de -12 sota par entre els camps d'Ordino i Xixerella.

 

La classificació Handicap, va situar en primer lloc la parella formada pels jugadors Martí Castella i Arnaud R. Mur amb 92 cops Nets, seguits per la parella Hugo Fernández i Antoni Miquel Fernández amb 94 cops Nets i la tercera posició, pels jugadors Gonzalo Mendoza i Àlex Mendoza amb un total de 98 cops Nets.

Al finalitzar la competició, es van lliurar els premis a les aproximacions.

Les aproximacions del Camp d’Ordino, forat 2, va ser per Josep M. Rodríguez, rebent alhora també un obsequi el seu company de joc, Francesc Rodriguez. La del forat 16 se la va endur el jugador Jordi Clotet, amb un obsequi també pel seu company, Enric Rovirosa.

En el Camp de Xixerella van guanyar les aproximacions, en el forat 8, Moisès Pernía, amb un obsequi també per Xavier Feliubadaló que va jugar de parella.

L’aproximació del forat 18 va ser per Martine Bernois, amb obsequi per l’altre jugador de la parella, Jacky Bernois.

Felicitar especialment a la parella Campiona d’Andorra en l’edició de 2021, Gonzalo Mendoza i Àlex Mendoza.

Felicitar també a les parelles que han fet podi i estendre la felicitació i les gràcies a totes les parelles que han volgut compartir aquest Campionat d’Andorra de Parelles, edició 2021.

El pròxim esdeveniment serà el proper cap de setmana, els dies 11, 12 i 13, en què es jugarà la 4a Prova del Ranking d’Andorra al Camp d’Ordino.

A continuació podeu veure les llistes completes de resultats i classificacions.