El diumenge 15 de novembre es va celebrar el Campionat d'Andorra per Parelles, l'últim dels tornejos programats per 2015

El sol i la bona temperatura van acompanyar el Campionat d'Andorra que, constant de dues proves, es jugava al matí al camp Vall d'Ordino i a la tarda al camp de XixerellaPark.

En finalitzar la primera volta l'AAPP va oferir un esmorzar-botifarrada als jugadors participants per agafar forces i disputar, tot seguit, la segona volta del campionat.

A les 10,30 del matí i abans de començar el campionat, es va fer un minut de silenci en homenatge i senyal de condol per les víctimes dels atemptats ocorreguts dos dies abans a París.

Els resultats globals del Campionat d'Andorra per Parelles 2015

  • Categoria ABSOLUTA Scratx

    • CAMPIONS ABSOLUTS Scratx: Gonzalo Mendoza i Toni Armengol amb 21 cops sota par.
    • SUBCAMPIONS Scratx: Francesc Gaset i Ramon Armengol,  amb 15 cops sota par.
  • Categoria HANDICAP:

    • CAMPIONS HANDICAP: Carme Gispert i Jaume Jou amb un resultat net de 89.
    • SUBCAMPIONS HANDICAP: Cecile de Lamensbruge i Jean Philippe Bordes amb un resultat net de 92.

Des d'aquestes línies DONEM L'ENHORABONA ALS CAMPIONS de les dues categories per uns resultats excepcionals i agraïm a tots els jugadors i jugadores la participació i bon ambient. US ESPEREM L'ANY VINENT!

Tot seguit trobareu les classificacions globals i parcials. El lliurament dels premis tindrà lloc a la propera Nit del Pitch&Putt 2016. Rebran premis, segons el reglament, Campions i Subcampions de cada categoria.

Els guanyadors absoluts del Campionat d'Andorra per Parelles 2015

Els guanyadors absoluts del Campionat d'Andorra per Parelles 2015: Gonzalo Mendoza i Toni Armengol, -21 cops.

 

Primer volta: Vall d'Ordino

A la prova del matí, a golf Par 3 Vall d'Ordino va resultar guanyadora en categoria scratx la parella formada per Ramon Armengol i Francesc Gaset amb 10 cops sota par, seguits de la parella Toni Armengol i Gonzalo Mendoza amb 9 cops sota par. (Vegeu la classificació parcial del matí a continuació).

 

 

Foto de grup i dinar botifarrada: "bona temperatura i bon ambient"

Alguns dels jugadors i jugadores que van participar al campionat.

L'AAPP va convidar als jugadors a una botifarrada al sol

Segona volta: Xixerella Park

A la prova de la tarda jugada a Xixerella Park, en categoria scratx van resultar guanyadors la parella Gonzalo Mendoza i Toni Armengol amb un resultat de 12 cops sota par, seguits de la parella Laura Alfonso i Joan Valls amb 6 cops sota par. (Vegeu la classificació parcial de la tarda a continuació).