El Pitch & Putt estrenarà circuit mundial el 2022

Catalunya, Andorra, França, Holanda i Irlanda seran les seus de les sis proves. Amb 144 jugadors, serà un campionat inclusiu, igualitari i sostenible. Lleida acollirà al novembre la prova presentació amb l’elit mundial

El Pitch & Putt, un esport de gran acceptació, comptarà a partir de l'any vinent amb un circuit mundial de competició, el World Pitch & Putt Tour, que reunirà els 144 millors jugadors d'aquesta especialitat.

Organitzada per World  Pitch & Putt Tour i la col·laboració de la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA) i de la Federació Catalana de Pitch & Putt, desenvoluparà aquesta primera edició amb sis proves que començaran a Catalunya al març de 2022, continuaran a França (juny), Holanda (juliol), Irlanda (agost) i Andorra (setembre) i tancaran a l'octubre de nou a Catalunya.

És un campionat inclusiu, igualitari en termes d'edat i sexe, així com sostenible. Tota l'aigua utilitzada en camps de pitch & putt es recicla.

Com a presentació d'aquesta innovadora iniciativa esportiva, el Pitch & Putt Lleida Torre-Serona acollirà del 12 al 14 de novembre una prova a la qual assistiran els millors especialistes del moment. Tant aquest esdeveniment com el Tour seran retransmesos en directe per la televisió Esport3, així com en streaming en anglès i a les xarxes socials.

  • Deizdaadcha-TorrentMoscatelTorner
  • IMG-20210802-WA0022
  • IMG-20210802-WA0026
  • presentacioWorldPitchPuttTour

El Pitch & Putt té un major nombre de practicants cada dia ja que és un esport que requereix menys temps que el golf, aproximadament una hora i mitja, és més econòmic l’accés al camp de joc i es pot practicar a qualsevol edat.

La presentació del WPPT ha tingut lloc al Renaissance Barcelona Hotel a càrrec del seu CEO, Alan Torner, Víctor Moscatel, president de la FIPPA, Jordi Torrent, president en funcions de la Federació Catalana, i alguns dels millors jugadors d'aquesta disciplina. Han conduit l’acte Asha Miró i Gerard Falcó.

La Federació Internacional de Pitch and Putt (FIPPA) va ser creada el 2006 per representants de 17 àrees geogràfiques del món. Catalunya, Euskadi i Galícia tenen les seves pròpies federacions. El secretariat de la FIPPA té la seva seu a Barcelona i l'actual president és el català Víctor Moscatell.

 Nota de premsa Presentació World Pitch&Putt Tour

 WPPT Lleida (català)

WPPT Lleida (english)

 WPPT Lleida (español)