Aquest passat diumenge dia 12 de juliol, s'ha disputat el Campionat d’Andorra Individual de Pitch&Putt als camps de la Vall d’Ordino i El Torrent-Xixerella.
Han participat un total de trenta jugadors, dos més que l’any passat i enguany el Campionat Individual computava com a dues proves del Rànquing d'Andorra.

A dos quarts de nou del matí va començar la competició al Camp de la Vall d’Ordino.

Al capdavant de la classificació se situava Carles Pérez, el subcampió de l’edició de 2019, amb un total de -5 (5 cops sota par), seguit a un sol cop de diferència per quatre jugadors, tots ells amb -4 (4 sota par): Pablo Pérez, Ricard Morat, Marc Isla i el campió de 2019, Gonzalo Mendoza.

A tres quarts d'una de la tarda es va reprendre el campionat al Camp de Xixerella, però pendents de les condicions meteorològiques que anunciaven pluja, i així va ser durant mitja hora.

A Xixerella, amb un gran resultat de -8 (8 sota par) es va imposar Ricard Morat que a la ronda del matí havia quedat a un sol cop de Carles Pérez. Segon va quedar Gonzalo Mendoza amb -4, seguit per Arnaud Raymond Mur amb -3.

Així doncs, s’ha proclamat Campió d’Andorra Absolut, Ricard Morat, amb un total acumulat de -12, seguit del Subcampió Gonzalo Mendoza, campió de l'edició passada) i amb un total acumulat de -8. En la tercera posició ha quedat Pablo Pérez amb un global de -6.

En la categoria de handicap, els tres primers classificats han estat, primer, Josep Saiz, segon, Àlex Mendoza y tercer, Ricard Morat, amb un net acumulat de 86, 101 i 102 cops respectivament. Amb 102 cops va empatar en la tercera posició, Francisco Javier Pallares.

En el recorregut de Xixerella hi havia 2 premis per aproximació en els forats, 5 i 7. L'aproximació en el forat 5 amb una distància de 97 cm la va aconseguir Josep Saiz. I l'aproximació al forat 7 amb 52,5 cm va ser d'Antoni Armengol. Els premis van ser atorgats per deferència de l’empresa PROJECTES9s Arquitectura i urbanisme