El passat diumenge dia 7 de juliol, es va disputar el CAMPIONAT D’ANDORRA INDIVIDUAL de Pitch&Putt als camps de la Vall d’Ordino i El Torrent-Xixerella.

Van participat en el Campionat un total de 28 jugadors, 9 més que en la passada edició.

 

FOTO GUANYADORS: D’esquerra a dreta, Carles Pérez, Gonzalo Mendoza i Joan Jordi Segura

 

A les 9h es donava la sortida al camp d’Ordino, finalitzant aquesta disputada primera prova al voltant de les 11:30h.

Al capdavant de la classificació se situava Gonzalo Mendoza, el subcampió de l’edició de 2018, amb un total de -5, (5 cops sota par), seguit molt de prop per Carles Pérez a només 1 cop, amb -4 (4 sota par) i el tercer, Joan Jordi Segura, a 3 cops del primer, amb -2.

Després d’un breu descans, a les 12:30 del migdia s’iniciava la segona prova al camp de Xixerella, camp molt tècnic i que a vegades dóna la volta a la classificació, precisament per la seva coneguda dificultat.

A Xixerella es donava un doble empat entre Gonzalo Mendoza i Joan Jordi Segura, tots dos amb -5 (5 cops sota par), seguits de Carles Pérez a 1 sol cop de diferència, és a dir, amb -4 (4 cops sota par).

Així doncs, es va proclamar Campió Absolut d’Andorra Gonzalo Mendoza, amb un total acumulat de -10 (10 sota par), Subcampió, Carles Pérez, amb -8 (8 sota par), i Joan Jordi Segura en tercera posició amb un global de -7 (7 sota par).

En la categoria de handicap, els tres primers classificats han estat, primer, Arnau Raymond Mur, segon, Joan Jordi Segura i tercer, Gonzalo Mendoza, amb un net acumulat de 105, 107 i 108 respectivament.

Com recordareu, el Campionat d'Andorra Individual computa coma prova del Ranking.

Un cop finalitzat, es van sortejar 2 botelles de xampany per deferència de l’empresa Projectes 9s. També es van sortejar 2 polos obsequiats per l’empresa Podium. Els afortunats amb el xampany de Projectes 9s, van ser, Carles Pérez i Jane Whittaker. Els polos de Podium, van ser per, Miguel Medina i Moisés Pernía.

Així mateix, per deferència de Projectes 9s, es va obsequiar amb una botella de xampany a Antoni Cebrián, per haver fet un hole in one en el forat 3 de Xixerella.