Avui diumenge dia 14 de juny, s’ha celebrat el CAMPIONAT D’ANDORRA DE PARELLES 2020, de Pitch&Putt, als camps de la Vall d’Ordino i el Torrent de Xixerella.

A continuació trobareu la crónica de la competició, les classificacions, algunes fotografies de la jornada i el vídeo de la notícia emesa per Andorradifusió.

El Campionat l’havien de disputar un total de 29 parelles, 14 més que en la darrera edició, tot i que dues parelles no s’han pogut presentar.
La primera ronda s’ha jugat al Camp de la Vall d’Ordino i s’ha donat la sortida a les 9h. La modalitat de joc ha estat Greensome.

Després d’aquesta primera ronda, s’ha situat en primera posició la parella formada per Joan Segura i Joan Jordi Segura, amb un total de 45 cops, -9 sota par. La segona posició l’ha ocupada la parella formada per Marc Isla i Francesc Gaset, amb 50 cops, -4 sota par. A la tercera posició, empatats amb la segona parella, se situava la parella formada per Gonzalo Mendoza i Raymond Mur, amb 50 cops també.
No estaven molt lluny dels tercers 2 parelles que empataven a 51 cops, -3 sota par. Una de les parelles estava formada pels jugadors Juan Pablo Reyes i David Martinez. L’altre parella la integraven Antoni Armengol i Guillem Armengol.
A continuació les parelles s’han traslladat al Camp del Torrent a Xixerella, per disputar a partir de les 12:30h, la ronda definitiva, sota la modalitat de Fourball.
Els resultats a Xixerella han donat un cert tomb a unes determinades posicions, quedant en primer lloc la parella formada per Juan Pablo Reyes i David Martinez amb 47 cops, -7 sota par.
En segona posició s’ha situat la parella formada per Gonzalo Mendoza i Raymond Mur, amb 48 cops, -6 sota par.
La tercera posició ha estat per la parella que havia quedat primera a Ordino, formada per Joan Segura i Joan Jordi Segura, amb 50 cops, -4 sota par.
Jugades les dues rondes, les posicions del Campionat de Parelles d’Andorra en la seva edició de 2020, han quedat així:

 

Campions Absoluts:
Joan Segura i Joan Jordi Segura, amb un total acumulat de 95 cops, -13 sota par. L’any passat es van situar en la tercera posició.
Subcampions Absoluts:
Juan Pablo Reyes i David Martinez, amb un acumulat de 98 cops, -10 sota par.
Tercers Absoluts:
Gonzalo Mendoza i Raymond Mur, empatats amb els subcampions amb el mateix acumulat de 98 cops, -10 sota par.
En l’edició de 2019, Josep Escabrós i Toni Armengol van proclamar-se campions amb 97 cops, dos cops més dels actuals campions de 2020.

En la categoria handicap, les tres primeres posicions han estat ocupades, en primer lloc, per la parella formada per, Marti Castella i Jan Busquet. La segona posició per la parella Juan Pablo Reyes i David Martinez i la tercera, per la parella Francisco Javier Pallares i Roger Nuñez, amb un net de 86, 93 i 94 cops respectivament.

En no ser acumulatius els premis, els Campions de handicap d’aquesta edició son, Marti Castella i Jan Busquet. Els Subcampions, Francisco Javier Pallares i Roger Nuñez. I els tercers classificats, la parella formada per Jose Manuel Veloso i Àlex Mendoza.

S'han donat també uns premis a 2 aproximacions, que han estat guanyades per la parella campiona d'aquest any. Joan Segura i Joan Jordi Segura.

També s'ha donat un premi a Gonzalo Mendoza per un Hole in one en el forat 17 de La Cortinada.

Els trofeus seran lliurats, com ja és tradició, en la festa de la Nit del Pitch&Putt que se celebrarà a finals d’octubre conjuntament amb tots els premis de la temporada. Això inclou el Campionat d’Andorra Individual, que es jugarà el dia 12 de juliol i el Ranking anual d’Andorra que finalitza el mes d’octubre.

Felicitem a tots els guanyadors i als participants en aquesta nova edició, que ha estat tot un èxit.

Repetir el nostra agraïment a Crèdit Andorrà pel seu suport al pitch&putt.
Ho fem extensiu també a totes les entitats per la seva col·laboració, Comú de la Massana, i a les empreses, Apartaments Xixerella, Aparthotel Casavella, Bacardi, Cevalls Constructora, Hotansa, Hotels Himalaya, Illa Carlemany, Projectes 9s Arquitectura i urbanisme, i Tot Natura Centre de jardineria.

©video: Andorradifusió.ad