VI Open Internacional de Pitch&Putt d’Andorra
23–24 de Setembre de 2017
Xixerella Park – Andorra


Amb l'objectiu d'organitzar millor l’Open Internacional que se celebrarà els dies 23 i 24 de setembre de 2017, al Camp de Pitch & Putt de Xixerella, la Comissió del Torneig ha establert una data de preinscripció preliminar fins el 20 d’agost de 2017 per determinar el nombre aproximat de participants que poden assistir al torneig, especialment aquells d'altres associacions FIPPA. Això permetrà al comitè organitzador estimar la dimensió potencial de l'esdeveniment. La data de tancament definitiu de les inscripcions és el 8 de setembre de 2017.

Aquells jugadors preinscrits, tindran preferència i se’ls assignarà la participació garantida assumint que compleixen amb les normes prèvies establertes. En el cas que una associació membre de FIPPA superi el límit suggerit dels llocs disponibles, es farà tot el possible per donar cabuda als jugadors en el probable cas de vacants d'altres organitzacions membres de FIPPA.

JUGADORS / PARTICIPANTS

El VI Open Internacional d’Andorra està reservat a tots els jugadors afiliats a la FIPPA en possessió de la respectiva llicència de la seva associació/federació vàlida per 2017. L’Open està obert a un màxim de 108 jugadors (mínim 60).

Les places inicials per la inscripció de jugadors són:
•   5 jugadors per cada organització membre de la FIPPA
• 30 jugadors afiliats a l’AAPP
• 10 places reservades al Comitè Organitzador.

Jugadors estrangers:
Els jugadors estrangers tindran plaça assegurada. Sol·licitar la inscripció a través de la seva federació o associació.

Jugadors d’Andorra:
Segons disponibilitat. Obtenen plaça per ordre de l’últim rànquing finalitzat (2016-17). Sol·licitar la inscripció a través de l’AAPP.

 

INSCRIPCIONS

Es prega als jugadors que vulguin inscriure’s ho facin a través de les seves respectives associacions nacionals fins al 8 de setembre. En el cas d’haver fet la inscripció directament al camp, també ho han de comunicar a la seva associació. L’import de la inscripció és de 80 €. Juvenils (-18 anys) 60 €.

L’import inclou les rondes de pràctiques de divendres, 3 voltes de competició, dinar de dissabte, aperitiu, cerimònia de cloenda de diumenge i contribució a la FIPPA.

Hi haurà un preu especial de 10,00 €/dia en els greenfees d’entrenament de dilluns a dijous.

 

FORMAT DEL TORNEIG I PROGRAMA

PROVISIONAL

  • Format del torneig: Strokeplay scratch, 54 forats, 3 rondes
  • Reglamentació: Regles segons reglamentació FIPPA vigent
  • Divendres 22: Tot el dia, rondes de pràctiques
  • Divendres 22: 20h Cerimònia benvinguda i publicació de grups de joc
  • Dissabte 23: 2 rondes, 36 forats (dinar inclòs)
  • Diumenge 24: Ronda final de 18 forats
  • Diumenge 24: Cerimònia de cloenda i aperitiu

L’ordre i grups de joc per les rondes de dissabte es farà per sorteig, amb una primera sortida a les 8h del matí des del tee 1 amb intervals de 10 minuts. La segona ronda tindrà el mateix ordre i grups i s’iniciarà a les 14h. L’ordre de joc de la ronda final de diumenge, s’anunciarà dissabte a les 20h aproximadament.

En el cas d’haver-hi més de 72 participants inscrits, el Comitè de Competició es reserva el dret de modificar l’ordre de joc a sortida simultània.

 

PREMIS

Homes: Campió, Subcampió, 3r Classificat, 4t Classificat i 5è Classificat
Dames: Campiona,  Subcampiona i 3a Classificada
Sèniors: Campió, Subcampió i 3r Classificat
Juvenils: Campió

*El 30% de les inscripcions es destinaran a premis en metàl·lic i trofeus, assegurant uns premis en metàl·lic mínims de

Absolut
Campió 500 € + trofeu
2n 400 € + trofeu
3r 300 € + trofeu
4t 200 € + trofeu
5è 100 € + trofeu

Ladies
Campiona 200 € + trofeu
2a 100 € + trofeu

Sènior
Campió 200 € + trofeu
2n 100 € + trofeu

Juvenils
Campió Trofeu

*La quantitat exacta dels premis es publicarà en finalitzar les inscripcions. 

De l’import del premi aconseguit es deduirà la retenció d’impostos aplicables en virtut de la legislació vigent. Un jugador només pot optar a un premi, el de major quantia.

Es requereix un mínim de 50 jugadors en la categoria absoluta per adjudicar els premis en metàl·lic, un mínim de 10 participants en les dames i sèniors. Campió juvenil (nen o nena) amb un mínim de 6 participants en la categoria.

 

RESOLUCIÓ D’EMPATS

En el cas d’haver un empat a la primera plaça de la categoria absoluta, els jugadors empatats jugaran a mort sobtada per decidir el guanyador, començant des del tee 1 del camp i fins aconseguir el desempat. En cas d’empat per qualsevol altre lloc premiat o amb trofeu, s’aplicarà la fórmula de 18, 27, 36, 45, 51, 52 i 53 forats, l’últim i millor, si l'empat persisteix, es determinarà el millor per a l'últim forat de desempat, els millors últims dos forats, i així els millors últims 54 forats.

La resta es classifica ex aequo. 

 

ALLOTJAMENT

Andorra té diferents possibilitats per allotjar-se prop del camp. Consulteu la disponibilitat d’allotjament a Xixerella Park per e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon +376 738 613 (preu especial per jugadors durant l’Open).

Podeu visitar: www.xixerellapark.com

OPEN ANDORRA 2017. REGLAMENT.PDF    (CATALÀ) 
ANDORRAN OPEN 2017. REGULATIONS.PDF    (ENGLISH)