Tret de sortida. El dijous 30 de juny, a partir de les 19.30 hores va tenir lloc la Cerimònia inaugural de la World Cup de Pitch&Putt. 

L’esdeveniment va començar amb una desfilada dels equips participants, començant pel campió vigent, Irlanda. Així tots els jugadors van passar per l’objectiu de les càmeres fins arribar a l’amfitrió, Andorra.

A continuació Àxel Rabanal i Laura Alfonso en representació de l’AAPP van fer de mestres de cerimònia, començant per donar la benvinguda i els agraïments a autoritats, patrocinador, empreses col·laboradores, FIPPA, àrbitres, comitè tècnic i de preparació del camp, capitans i jugadors, pel gran esforç i dedicació cadascun en la seva àrea.

Des de Crèdit Andorrà, patrocinador principal del Campionat del Món i en la persona del seu director de màrqueting, Sr. Joan Ramon Mas, va traslladar missatges d’encoratjament als jugadors, de felicitació a l’organització i de la seva voluntat i implicació amb les activitats esportives i culturals al país, destacant les de més alt nivell, com és aquest cas.

Per la seva banda, el President de la Federació Internacional de P&P, Sr. Víctor Moscatell va expressar paraules de gratitud a l’organització i patrocinador, va felicitar a l’equip del camp de pitch&putt Xixerella Park per la seva gran tasca i estat de les instal·lacions i va adreçar paraules d’ànims als equips participants.

Tot seguit es va realitzar el sorteig dels grups on cada capità extreia una bola amb una lletra que quedaria definida per la seva selecció i a partir de les quals es va finalitzar la graella de partides de joc per cops (strokeplay) que en dues voltes (36 forats) es realitzarien dijous al matí.

Per finalitzar l’acte, tots els assistents van estar convidats a un aperitiu al Restaurant La Torrada de Xixerella Park.

Dijous a les 8,30 hores i a les 11 hores tindran lloc les partides classificatòries i a les 15 hores comencen els partits de matxplay de quarts de final.

Esteu tots convidats, l’espectacle està garantit.