Josep Iglesias (Catalunya), Campió Absolut de l’11è Open d’Andorra 2022 per segon any consecutiu. Ricky Morat (Andorra), es proclama Subcampió Absolut.

  

Aquest passat cap de setmana, dies 24 i 25 de setembre s’ha disputat al Camp del Torrent de Xixerella l’11è Open Internacional d’Andorra.

En aquesta edició ha revalidat el títol, el català Josep Iglesias, que l’any 2021 a La Cortinada, va guanyar el campionat.
Enguany han estat 79 jugadors els que han jugat el darrer dia, amb un nombre important de baixes. Els jugadors es van desplaçar des de Catalunya, Eslovènia, França, Galícia i Holanda, a més dels jugadors d’Andorra.

En la Categoria Absoluta, van rebre els premis, Campió Josep Iglesias (Catalunya), amb un total de 141 cops, -21 del par. Subcampió Ricky Morat (Andorra), amb un total de 149 cops, -13 del par. Tercer, Hugo Espirito (Galicia), amb un total de 154 cops, -8 del par. Quart, Barry Coomber (Catalunya), amb un total de 155 cops, -7 del par. En el Cinquè lloc es va donar un empat entre a 157 cops, -5 del par, entre els jugadors, Angel Navarro i Antonio Alcaraz (Catalunya).

En la Categoria Femenina, van rebre els premis, Campiona Herma Spaargaren (Holanda) amb un total de 180 cops, +18 del par. Subcampiona M. Mercè Grau (Catalunya), amb un total de 182 cops, +20 del par. Tercera, Soraya Lassal (Catalunya), amb un total de 186 cops, +24 del par. (campiona al 2021)

En la Categoria Sènior, van rebre els premis, Campió, José Santos (Catalunya), amb un total de 159 cops, -3 del par. Subcampió, Pablo Pérez (Andorra), amb un total de 161 cops, -1 del par. Tercer, Josep Gurillo (Catalunya), amb un total de 162 cops, el par. Quart, Teodoro Febrero (Catalunya), amb un total de 166 cops, +4 sobre el par.

En la Categoria Juvenil, el Campió va ser Àlex Mendoza, que va fer un total de 185 cops, +23 del par. Els altres jugadors van ser, Hugo Fernández i Jan Pernía.

Els jugadors que van fer hole in one aquest any, van ser, José Luís Gómez, Josep Iglesias, Philip Bramall, Valentín Llaguno, Xavier Feliubadaló.

 

Després de jugar dues rondes el dissabte, els jugadors van disputar el diumenge la última ronda, començant a les 8:15 i a les 11, els millors classificats.

Crèdit Andorrà, principal espónsor de l’AAPP, ens va atorgar novament la seva confiança per organitzar aquest onzena edició de l’Open Internacional d’Andorra. Per aquesta edició, l'AAPP va comptar també amb el co-patrocini de l’empresa Cevalls Constructora i amb les col·laboracions del Comú de la Massana, d’Andorra Turisme i de les empreses Art i Construccions, Caldea, Estival Group, Projectes 9s Arquitectura i urbanisme i Yogolf. A tots, l’agraïment profund per aquest suport i aquesta confiança en l’Associació Andorrana de Pitch&Putt, ajudant així a difondre aquest esport dins i fora d’Andorra.

Ens van acompanyar en el lliurament de premis, el Secretari d’Estat d’Esports d’Andorra, Sr. Justo Ruiz, el Conseller de Cultura del Comú de La Massana, l’Honorable Sr. Guillem Forné i la Sra. Trini Gómez, representant de Crèdit Andorrà.

 Guanyadors, finalistes i premis especials del XIè Open d'Andorra - Xixerella 2022 

CATEGORIA ABSOLUTA: PREMIS CRÈDIT ANDORRÀ ALS MILLORS CLASSIFICATS  
(Lliura el premis la Sra. Trini Gomez de Crèdit Andorrà)

CAMPIÓ: Sr. Josep Iglesias
SUBCAMPIÓ: Sr. Ricky Morat
3r CLASSIFICAT: Sr. Hugo Espirito
4t CLASSIFICAT: Sr. Barry Coomber
5è CLASSIFICAT: Sr. Angel Navarro

CATEGORIA LADIES: PREMIS CRÈDIT ANDORRÀ A LES JUGADORES MILLORS CLASSIFICADES 
(Lliura el premis el Conseller del Comú de La Massana, l’Hble. Sr. Guillem Forné)

CAMPIONA: Sra. Herma Spaargaren
SUBCAMPIONA:  Sra. Mercè Grau
3a CLASSIFICADA: Sra. Soraya Lassal

CATEGORIA SÈNIORS: PREMIS  CRÈDIT ANDORRÀ ALS JUGADORS MILLORS CLASSIFICATS 
(Lliura el premis el Secretari d’Estat d’Esports, Sr. Justo Ruiz)

CAMPIÓ: Sr. José Santos
SUBCAMPIÓ: Sr. Pablo Pérez
3r CLASSIFICAT: Sr. Josep Gurillo
4t CLASSIFICAT: Sr. Teodoro Febrero

CATEGORIA JUVENIL PREMIS  CRÈDIT ANDORRÀ ALS JUGADORS MILLORS CLASSIFICATS
Tot i que no hi havia el mínim de 5 jugadors, el Comitè de Competició d’acord amb l’Associació Andorrana de Pitch&Putt, ha decidit concedir el premi

MEDALLA DE PARTICIPACIÓ ALS JUGADORS (Lliura les medalles i premi la Presidenta de l’AAPP)

Sr. Jan Pernia
Sr. Hugo Fernandez
CAMPIÓ JUVENIL:  Sr. Àlex Mendoza

PREMI ESPECIAL PEL JUGADOR/A ÙLTIM CLASSIFICAT - Obsequi d’Art i Construccions (Lliura el Premi el Sr. Jose Manuel Veloso)

Sr. Antonio Asensio, se li atorga un val per jugar l’Open de 2023 

PREMIS HOLE IN ONE Obsequi de L’AAPP (Lliura els premis l’arbitre de l’AAPP, Sr. Alan Torner)
1 Ampolla magnum de vi pels 5 hole-in-one

Sr. José Luis Gómez
Sr. Josep Iglesias
Sr. Philip Bramall
Sr. Valentin Llaguno
Sr. Xavier Feliubadaló