Open Andorra

Josep Martínez (Catalunya) guanya el 9è Open d'Andorra 2020,
els andorrans Mendoza i Morat queden segon i quart classificats respectivament.
Lassal, guanya el femení, Pérez el sènior i Artigas el juvenil.

  • 1-CampioJuvenil
  • 2-Senior
  • 3-Ladies
  • 4-Scracht
  • 5-Public
  • 6-1-PresidentAAPPiArbitre
  • 6-Public
  • Xixerella2
  • Xixerella3
  • Xixerella4

En la Cerimònia de cloenda i l'acte de lliurament de premis, en primer lloc, el President de l'AAPP ha fet agraïment a colaboradors i àrbitre pel bon desenvolupament del campionat, agraïnt també als jugadors pel seu fair-play i desitjant que l'estada a Andorra hagi estat del seu grat.
S'ha agrait també a la direcció i equip humà del P&P Xixerella pel seu treball i també al Restaurant La Torrada per l'atenció en el famós forat 19.
En nom de l'AAPP, el més sincer agraïment a Crèdit Andorrà, patrocinador principal pel seu recolzament a l'esport del pitch&putt i a les institucions Comú de La Massana i a les empreses colaboradores Art i Construccions, Apartaments Xixerella, Aparthotel Casavella, Construccions Cevalls, Hotansa, Hotels Himalaia, Illa Carlemany, Projectes 9s urbanisme i arquitectura i Tot Natura centre de jardineria per fer possible l'Open d'Andorra.

Article premsa: Final del 9è Open d'Andorra (Andorra Difusió)
Àudio: Entrevista a Xavier Feliubadaló, AAPP (Andorra Difusió, minut 0:46:47)

Segueix llegint per coneixer la classificació general i els guanyadors.

 

 

SORTIDES DIUMENGE 11H / TEETIMES SUNDAY 11H

SORTIDES DIUMENGE 8H / TEETIMES SUNDAY 8H

 

 

RESULTATS ACUMULATS DE DISSABTE

Josep Martinez (Catalunya) sortirà líder a ronda final de demà de l’Open d’Andorra a Xixerella. Josep va sumar un 53 a la seva primera ronda de 51 fent un total de quatre per sota de 104. Això deixa a Martinez a un cop del líder de la primera ronda Ricky Morat (Andorra), Gonzalo Mendoza (Andorra) i Joan Bertran (Catalunya). La catalana Soraya Lassal lidera l'esdeveniment femení en 114, per davant de Àngels Navas (Catalunya) i Pilar Montero (Catalunya).

Sortides dissabte matí per Ordre Alfabètic i per Ordre de Tee

1) Per a un millor desenvolupament de la competició, el Comitè organitzador ha decidit que la sortida de la segona ronda del primer grup, sigui a les 13:30h. El dinar se servirà a les 12h

2) Per afavorir als jugadors, les rondes de pràctiques del divendres finalitzaran a les 18:30h. Això permet tenir en les millors condicions el camp i els greens.

Clicar +INFO per veure les sortides en ordre alfabètic, en PDF i més informació de l'Open.

Teetimes saturday morning by Alphabetical Order and Tee Order

1) For a better development of the competition, the Organizing Committee has decided that the start of the second round of the first group, will be at 13:30. Lunch will be served at 12 noon

2) To favor the players, Friday’s practice rounds will end at 6:30 p.m. This allows to have in the best conditions the field and the greens.

Click +INFO to see teetimes in alphabetical order, PDFs and more information about the Open.

El IX OPEN INTERNACIONAL D'ANDORRA  tindrà lloc al Pitch&Putt Xixerella del 12 al 13 se setembre a XIXERELLA.

A continuació trobareu la LLISTA DEFINITIVA D'INSCRITS a l'Open.

El 9è Open Internacional d'Andorra Xixerella 2020 esta regulat per aquestes NORMES LOCALS DE JOC i aquest PROTOCOL COVID (ACTUALITZACIÓ DE SETEMBRE) i que són D'OBLIGAT COMPLIMENT PELS JUGADORS I ELS CAMPS. 

[ESP] A continuación encontrará la LISTA DEFINITIVA DE INSCRITOS en el Open.
El 9º Open Internacional de Andorra Xixerella 2020 esta regulado por estas NORMAS LOCALES DE JUEGO y este PROTOCOLO COVID (ACTUALIZACIÓN DE SEPTIEMBRE) y que son DE OBLIGADO CUMPLIMIENTO PARA LOS JUGADORES Y LOS CAMPOS.

[ENG] Below you will find the DEFINITIVE LIST OF PLAYERS in the Open.
The 9th Andorra Xixerella International Open 2020 is regulated by these LOCAL GAME RULES and this COVID PROTOCOL (SEPTEMBER UPDATED) and which are MANDATORY BY THE PLAYERS AND THE COURSES.

El 9è Open Internacional d'Andorra Xixerella 2020 esta regulat per aquestes NORMES LOCALS DE JOC i aquest PROTOCOL COVID (ACTUALITZACIÓ DE SETEMBRE) i que són D'OBLIGAT COMPLIMENT PELS JUGADORS I ELS CAMPS. 

[ESP] A continuación encontrará la LISTA DEFINITIVA DE INSCRITOS en el Open.
El 9º Open Internacional de Andorra Xixerella 2020 esta regulado por estas NORMAS LOCALES DE JUEGO y este PROTOCOLO COVID (ACTUALIZACIÓN DE SEPTIEMBRE) y que son DE OBLIGADO CUMPLIMIENTO PARA LOS JUGADORES Y LOS CAMPOS.

[ENG] Below you will find the DEFINITIVE LIST OF PLAYERS in the Open.
The 9th Andorra Xixerella International Open 2020 is regulated by these LOCAL GAME RULES and this COVID PROTOCOL (SEPTEMBER UPDATED) and which are MANDATORY BY THE PLAYERS AND THE COURSES.

El IX OPEN INTERNACIONAL D'ANDORRA  tindrà lloc al Pitch&Putt Xixerella del 12 al 13 se setembre a XIXERELLA.

A continuació trobareu la llista provisional de preinscits a l'Open. Amb l'objectiu d'organitzar millor l'Open Internacional del 2020 a Xixerella, el Comité Organitzador va establir una data de PREINSCRIPCIÓ PRELIMINAR FINS L'11 D'AGOST DE 2020. La data de tancament definitiu de les inscripcions és el dia 25 d'agost.

El IX OPEN INTERNACIONAL D'ANDORRA  tindrà lloc al Pitch&Putt Xixerella del 12 al 13 se setembre a XIXERELLA.


Amb l'objectiu d'organitzar millor l'Open Internacional del 2020 a Xixerella, el Comité Organitzador ha establert una data de PREINSCRIPCIÓ PRELIMINAR FINS L'11 D'AGOST DE 2020. Els jugadors que s'inscriguin durant aquest període gaudiran de l'avantatge de satisfer només 70€ d'inscripció.