L’equip d’Andorra aconsegueix per segon any consecutiu, la tercera posició

En aquesta edició del torneig anual 5 NATIONS INTERNATIONAL TOURNAMENT de Pitch&Putt, Andorra ha repetit la tercera posició de l’any anterior, després d’una aferrissada lluita amb França, que ha quedat 4a.

Aquesta competició internacional la juguen Andorra, Catalunya, Euskadi, França i Galicia.

Aquesta any l’organització l’ha protagonitzat Galicia i s’ha jugat en un dels camps gallecs, concretament en el d’Ourense.

L’equip d’Andorra ha estat capitanejat per Josep Saiz i els jugadors han estat, Martí Castella, Domènec Ferràn, Xavier Feliubadaló, Hugo Fernández, Carme Morales, Oscar Morán, Juan Pablo Reyes i Jose Manuel Veloso. Aquest any l’equip d’Andorra ha incorporat un juvenil de 12 anys, Hugo Fernández, que ha brillat pel seu joc i ha demostrat estar a l’alçada de qualsevol veterà.

La classificació final dels equips ha estat:
Campió Galicia amb 22 punts, Subcampió Catalunya amb 21,5 punts, Tercer Andorra amb 10 punts, Quart França amb 9,5 punts i finalment, Euskadi amb 2,5 punts.

L’última ronda de joc començava amb França amb 7,5 punts i Andorra amb 6 punts. A la ronda individual, Andorra ha aconseguit 4 punts i França 2, el que ha donat com a resultat, aquest meritori tercer lloc per Andorra. Enguany les diferències entre el primer i segon han estat de mig punt, igual que entre el tercer i el 4rt classificats.

L’equip d’Andorra va jugar diumenge lluint un braçal negra en memòria de na Maribel Armengol.

 

 

Agraïm als patrocinadors de l'AAPP el seu suport vers el Pitch&Putt i l'esport i les seves col·laboracions en les competicions dins i fora del país.

Sortides ronda de diumenge 13h Individuals Machplay

Classificacions acumulades després de la ronda de diumenge matchplay Foursome

Emparellaments ronda de diumenge matí Foursome Machplay

 

Classificacions acumulades després de la ronda de matchplay Greensome

 

Classificacions de dissabte tarda acumulada després de la ronda de FOURBALL

Classificacions de dissabte matí ronda STROKEPLAY