CAMPIONAT NACIONAL D'ANDORRA PER PARELLES 2023
CAMPS D'ORDINO I XIXERELLA

El dissabte dia 3 de juny, es va disputar als camps d'ordino i Xixerella el Campionat d’Andorra de Pitch&Putt en la modalitat de Parelles 2023 on van participar un total de 26 jugadors.

El campionat es va iniciar a les 9.30 h al Camp d’Ordino, on es va compatir en la modalitat Greensome i a la tarda, al Camp de Xixerella, a les 17.30 h va tenir lloc la segona volta en la modalitat de Fourball.

A Ordino es van situar en primera posició amb un total de 47 cops, -7 sota par la parella formada pels jugadors Toni Armengol i Josep Escabrós. A només dos cops darrera seu, i empatades van situar-se en segona posició les parelles formades pels jugadors Gonzalo Mendoza/José Carlos Duarte i Moisès Pernía/Joan Valls, amb un total de 49 cops, -5 sota par.

Ja en la segona ronda, Camp de Xixerella, la primera posició va ser per la parella formada pels jugadors, Scott Jordan/Eric Vega amb 49 cops, -6 sota el par. Els seguien amb un empat a 50 cops, -4 sota par, les parelles Gonzalo Mendoza/José Carlos Duarte i Moisès Pernía/Joan Valls.

Pel que fa a la categoria Handicap, a Ordino, les tres primeres parelles classificades van ser Kim Jordan/Liam Jordan, amb 48 cops nets, -6 del hcp. Els seguien amb sèxtuple empat a 49 cops nets, -5 del hcp, les parelles Toni Armengol/Josep Escabrós, Gonzalo Mendoza/José Carlos Duarte, Moisès Pernía/Joan Valls, Martí Castella/Jose Manuel Veloso, Mònica Menendez/Alfonso Teruel i Juan Pablo Reyes/Arnaud R. Mur.

En la mateixa categoria Hàndicap, la ronda Jugada a Xixerella, va donar el primer lloc a la parella formada pels juadors, Scott Jordan/Eric Vega amb 42 cops nets, -12 del hcp, seguits i empatats a 49 cops nets, -5 del hcp, per les parelles Martí Castella/Jose Manuel Veloso i Kim Jordan/Liam Jordan.

El còmput acumulat d’acord amb el que preveu el Reglament general de l’AAPP, ha deixat la classificació final així:

Categoria Absoluta o Scratch

Parella Campiona: Toni Armengol i Josep Escabrós amb 98 cops, -10 del par
Parella Subcampiona: Gonzalo Mendoza i José Carlos Duarte, amb 99 cops, -9 del par
Tercera: Moisès Pernía i Joan Valls amb amb 99 cops, -9 del par

Categoria Hàndicap

Parella Campiona: Scott Jordan i Eric Vega amb 91 cops nets, -17 del hcp
Parella Subcampiona: Kim Jordan i Liam Jordan amb 97 cops nets, -11 del hcp
Tercera: Martí Castella i Jose Manuel Veloso amb 98 cops nets, -10 del hcp