TORNEIG INTERNACIONAL V NACIONS 2019
Urduña (País Basc) 26 al 28 de juliol

Patrocinen: Pitch Putt Andorra / Crèdit Andorrà Supporting
Col·laboren Comú de la Massana / Comú d'Ordino / Hotansa.com / Illa Carlemany / P&P Vall d'Ordino / Eltorrent Xixerella

A la població basca d’Urduña s’ha celebrat el Torneig Internacional V Nacions. 

 

A la primera ronda del matí del dissabte en la modalitat de parelles Fourball, Andorra va aconseguir 2 dels 4 punts possibles.

CLASSIFICACIÓ
Catalunya 3
Galicia 2,5
Andorra 2
Euskadi 1,5
França 1

A la ronda de les 13h, en la modalitat de Foursome, Andorra també va aconseguir 2 punts dels 4 en disputa.

CLASSIFICACIÓ ACUMULADA
Catalunya 6
França 5
Andorra 4
Galicia 2,5
Euskadi 2,5

Després del dinar a les 17h, en la ronda match play individual, Andorra va sumar 2 nous punts dels 8 possibles, el que donava un empat tècnic amb Galicia, que en sumava 3,5.

CLASSIFICACIÓ ACUMULADA
Catalunya 14
França 8,5
Andorra 6
Galicia 6
Euskadi 4,5

Aquests resultats van donar la graella de sortida per la disputa de les rondes finals del diumenge. Amb els comptadors a zero, Catalunya i França es disputaven el campionat. Andorra, Galicia i Euskadi es disputaven les places restants.

El diumenge a les 10h, van començar les rondes, on Andorra va guanyar 2 punts del 4 possibles. Aquí Galicia va sumar un punt més, que li donava provisionalment la tercera posició, a manca de disputar els individuals.

CLASSIFICACIÓ
França 2,5
Catalunya 1,5
Galicia 3
Andorra 2
Euskadi 1

La ronda final dels individuals, va començar a les 12:10h i va donar com resultat que Andorra aconseguís 4,5 punts dels 8 que es disputaven, aconseguint Galicia 5,5 punts, el que li donava la tercera posició.

En la disputa per la primera posició, Catalunya va acabar imposant-se a França.

CLASSIFICACIÓ FINAL
Catalunya 1a (Campions)
França 2a
Galicia 3a
Andorra 4a
Euskadi 5a

En tot el torneig va regnar el “fair play” per davant de tot, i es van viure moments molt agradables entre tots els equips, compartint tant el joc, com moments de descans.

Felicitar als campions, Catalunya, i felicitar a tots els equips participants, Euskadi com amfitriona, França i Galicia, tots molt ben representats pels jugadors que els formaven. Un plaer haver compartit aquests dies.

Des de la Junta de l’AAPP, felicitar també a l’equip que ha representat a Andorra.

Felicitar també a tot l’equip del camp d’Urduña, i als voluntaris que van col·laborar de forma extraordinària en l’èxit de l’esdeveniment.

Aprofitar per agrair també al Lluis, de la FCPP, pel recolzament permanent a totes les competicions.

I finalment, donar les gràcies a les autoritats que ens van brindar la seva presència per donar un toc més de prestigi a aquests torneig, i al president de la FIPPA per ser present en aquesta nova edició.