Camp. d'Andorra P&P

Aquest passat diumenge dia 12 de juliol, s'ha disputat el Campionat d’Andorra Individual de Pitch&Putt als camps de la Vall d’Ordino i El Torrent-Xixerella.
Han participat un total de trenta jugadors, dos més que l’any passat i enguany el Campionat Individual computava com a dues proves del Rànquing d'Andorra.

Avui diumenge dia 14 de juny, s’ha celebrat el CAMPIONAT D’ANDORRA DE PARELLES 2020, de Pitch&Putt, als camps de la Vall d’Ordino i el Torrent de Xixerella.

A continuació trobareu la crónica de la competició, les classificacions, algunes fotografies de la jornada i el vídeo de la notícia emesa per Andorradifusió.

 

El passat diumenge dia 7 de juliol, es va disputar el CAMPIONAT D’ANDORRA INDIVIDUAL de Pitch&Putt als camps de la Vall d’Ordino i El Torrent-Xixerella.

Van participat en el Campionat un total de 28 jugadors, 9 més que en la passada edició.

Aquest passat diumenge dia 16 de juny, s’ha celebrat el CAMPIONAT D’ANDORRA DE PARELLES 2019, de Pitch&Putt, als camps de la Vall d’Ordino i el Torrent de Xixerella.

Es va donar el tret de sortida a les 9h al Camp de La Vall d’Ordino, jugant-se amb la modalitat de Greensome. Aquesta primera ronda donava ja una visió del que podria ser el desenllaç final del Campionat.

La primera posició va ser per la parella formada per Jose Escabrós i Toni Armengol, amb un total de 45 cops, -9 sota par. Era seguida molt de prop per la parella formada per Gonzalo Mendoza i Joao Carlos Menezes, amb 49 cops, -5 sota part, és a dir, només a 2 cops de distància.

En reunió de la Junta de l'AAPP del 6 de juny, es van prendre les següents decisions referent al

CAMPIONAT D'ANDORRA DE PARELLES 2019
dia 16 de juny, Ordino/Xixerella

El green fee per jugar el campionat, es de:
  • Socis que han pagat la quota de l'AAPP30€
  • Associats en general, 36€
  • Jugadors no associats 42€
  • S'ha de pagar el green fee abans de l'inici de la prova a La Cortinada
  • La modalitat de joc a La Cortinada, serà Greensome
  • La modalitat de joc a Xixerellaserà Fourball
  • La primera ronda es jugarà a la Cortinada i, seguidament amb un petit temps de descans, es jugarà la ronda a Xixerella.

A cada camp, hi haurà un obsequi per la parella per aproximació a un forat que determinarà el camp.

També es farà un sorteig a Xixerella una vegada finalitzat el Campionat , d'un obsequi per una parella.

Pels qui vulguin quedar-se a dinar després, el Restaurant La Torrada de Xixerella, prepararà un menú de 15€.

Animeu-vos i participeu en aquest Campionat anual de Parelles!!

  

El passat diumenge 10 de juny es va celebrar el torneig de Pitch&Putt CAMPIONAT D'ANDORRA DE PARELLES 2018 als camps de Vall d'Ordino i Xixerella.

Després de dues rondes de joc en les modalitats de foursome i fourball en els camps Vall d'Ordino i Xixerella, us presentem el resultats.