Carles Pérez fa el doblet proclamant-se Campió Absolut d’Andorra i Campió Absolut del Ranking d’Andorra de la temporada 2022. A la temporada 2021 el mateix doblet el feia Toni Armengol.

El divendres dia 14 es va celebrar LA NIT DEL PITCH&PUTT 2022, esdeveniment anual que organitza l’AAPP i on es lliuren els trofeus de la temporada que finalitza. A l’acte, que va tenir lloc al Restaurant la Torrada de Xixerella, van assistir a més de les persones guardonades, diferents personalitats del país i els patrocinadors.

La Nit del Pitch&Putt és l'acte on els jugadors nacionals de les diferents categories, reben els seus guardons a la regularitat al llarg de l’any, com és el cas del Rànquing d’Andorra, i els premis del Campionat nacional Individual (Absolut) i el de Parelles.

La Presidenta de l’Associació, Sra Carme Morales, va obrir l’acte amb un discurs, en que d’altres aspectes, va agrair als jugadors i jugadores la seva participació en els diferents tornejos i campionats i que es transcriu a continuació.

Després del discurs de la Presidenta, es va procedir al lliurament de premis de la temporada i a un sorteig d'obsequis entre els assistents.

Durant l’acte, els assistents van ser convidats per l’AAPP a un aperitiu.

  

LLISTA DE GUARDONATS: NIT DEL PITCH&PUTT 2022

CAMPIONAT INDIVIDUAL

Categoria Scracht (Absolut)
Campió: Sr. Carles Pérez
Subcampió: Sr. Gonzalo Mendoza
Tercer classificat: Sr. Moisès Pernía

Categoria Handicap
Campió: Sr. F. Xavier Pallarés
Subcampió: Sr. Oscar Da Silva
Tercer classificat: Sr. Josep Saiz 

CAMPIONAT DE PARELLES

Categoria Scracht     
Campions: Sr. Jose Escabrós-Toni Armengol
Subcampions: Sr. Carles Pérez-Moisés Pernía
Tercers classificats: Sr. Gonzalo Mendoza-Ramón Armengol

Categoria Handicap
Campions: Sr. Alberto García-Xavier Feliubadaló
Subcampions: Sr. Pepe Garcia-Francesc Gaset
Tercers classificats: Sr. Arnaud R. Mur-Martí Castella                 

RANKING       

Categoria Scracht (Absolut)
Campió: Sr. Carles Pérez
Subcampió: Sr. Gonzalo Mendoza
Tercer classificat: Sr. Joan Valls

Categoria Handicap Inferior
Campió: Sr. Martí Castella
Subcampió: Sr. Moisès Pernía
Tercer classificat: Sr. José Carlos Duarte

Categoria Handicap Superior
Campió: Sr. Antoni Miquel Fernández

Categoria Sènior
Campió: Sr. Pablo Pérez
Subcampió: Sr. Josep Escabrós
Tercer classificat: Sr. Francesc Gaset

Categoria Juvenil
Campió: Sr. Jan Pernía
Subcampió Sr. Hugo Fernández
Tercer classificat  Sr. Àlex Mendoza

Categoria Femenina
Campiona: Sra. Carme Morales 

 

DISCURS DE LA PRESIDENTA DE L'AAPP, SRA. MORALES

Com  a Presidenta de l’AAPP, dono la benvinguda a tots els assistents a la Nit del P&P de 2022.

Com tots sabeu, és en aquesta acte quan l’AAPP lliura els trofeus als guanyadors de les diferents competicions de pitch&putt de la temporada.

Agraïm que ens hagin volgut acompanyar en aquesta Nit de tancament de 2022,  la Ministra de Cultura i Esports, la Molt Il·lustre Sra. Silvia Riva i el Sr. Justo Ruiz, Secretari d’Estat d’Esports.

També agrair la representació del Comú de La Massana, havent excusat la seva presència l’Honorable Sra. Olga Molnè per tenir uns compromisos anteriors. Ens acompanyen doncs els Consellers, els Honorables Senyors Kevin Poulet i Josep Agell.

Comptem també amb la presència de la Sra. Trini Gómez, en representació de CRÈDIT ANDORRÀ, principal patrocinador de l’AAPP.

I també ens acompanyen el Sr. Jose Manuel Veloso de l’empresa ART I CONSTRUCCIONS, co-patrocinador, el Sr. David Martínez, de l’empresa DECIBEL i el Sr. Moisès Pernía, de PROJECTES 9S, ARQUITECTURA I URBANISME, empreses col·laboradores de l’AAPP.

No ens han pogut acompanyar aquesta nit els representants de les empreses col·laboradores, Caldea, Cevalls Constructora, Estival Group, Illa Carlemany i Yogolf.

A tots ells, moltes gràcies per apostar per aquest esport que creix any rere any amb el seu suport.

I ara, en nom de l’AAPP, em plau felicitar als guanyadors dels merescuts premis, alhora que felicito a tots els participants en les diferents competicions que conformen el circuit d’Andorra.

Vull fer esment a la participació dels nostres jugadors en les competicions internacionals, que han representat a Andorra i li han donat visibilitat a l’estranger.

Felicitar-los i agrair el seu esforç i sacrifici, tant en la vessant esportiva, com en l’econòmica i per la dedicació de temps que comporten els desplaçaments a l’estranger, cost que en tots els casos, suporten els propis jugadors que representen Andorra a l’exterior.

Aquests jugadors fan que el nom d’Andorra soni a les competicions internacionals. A títol d’exemple, la participació de l’Equip d’Andorra en la Competició de Catalunya per Equips, l’Open Internacional de Catalunya, l’Ourense International Pairs de Galicia, el V Nations a Galicia, l’Irish Open d’Irlanda, el World Pitch&Putt Tour a Catalunya, el Campionat Europeu Sènior a Catalunya i el Pairs Internacional de Catalunya que es jugarà la setmana vinent.

Traslladem un missatge d’ànim a tots els participants de cara a la nova temporada de 2023.

Aquest esport, com tots, no podria existir sense la gran tasca del camps per mantenir-los en excel·lents condicions de joc any rere any amb un gran sacrifici i dedicació de temps. Una gran feina que moltes vegades passa desapercebuda tot i la seva enorme complexitat. Moltes gràcies als seus gerents, Senyors, Gonzalo Mendoza i Toni Armengol.

Per anar acabant, seguiré amb els imprescindibles agraïments que no ens cansarem de repetir.

En nom de l'Associació, la nostra més sincera gratitud al nostre patrocinador principal, Crèdit Andorrà pel seu recolzament any rere any en favor de l’esport del pitch&putt, el que ens permet afrontar amb èxit les diverses competicions.

Agrair al Comú de La Massana que ens atorga una subvenció que serveix d’ajut per seguir enfortint el nostre esport.

Destacar també el  co-patrocini de l’empresa Art i Construccions, suport vital per reforçar el calendari de l’AAPP.

Agrair a les empreses col·laboradores, Caldea, CEVALLS Constructora, Decibel, Estival Group, Illa Carlemany, Projectes 9s Arquitectura i urbanisme, i Yogolf, que amb el seu suport ens encoratgen a mantenir viu l’esport del pitch and putt.

Agrair també la tasca de tota la Junta per mantenir viu l’esperit de la competició i organitzar la temporada de pitch&putt.

I abans de passar al lliurament de premis, farem entrega d’unes plaques.

La primera  a l’anterior president de la Junta i actual Vicepresident, Sr. Jose Manuel Veloso. Gràcies per la teva desinteressada tasca durant aquests anys.

I la segona, una placa molt especial per la nostra bona amiga del pitch&putt que malauradament ens ha deixat aquest  any. En homenatge a na Maribel Armengol a qui recordarem sempre i en agraïment per la seva trajectòria de col·laboració constant amb l’AAPP. Fem l’entrega al seu germà Toni Armengol.