Aquest passat divendres dia 26 d’octubre de 2018, s’ha celebrat LA NIT DEL PITCH&PUTT ANDORRA 2018, esdeveniment anual que organitza l’AAPP i que aplega als jugadors d’Andorra d’aquest esport. 

És en aquesta festa del Pitch and putt, on es lliuren els trofeus de tota la temporada, incloent aquest any, els de la temporada 2017/18 i de l’any natural, 2018

L’Associació Andorrana de Pitch&Putt organitza anualment tornejos nacionals i internacionals que inclou l’Open anual. Els jugadors i equips d’Andorra participen també en diferents competicions internacionals.

La Nit del Pitch&Putt però és un acte on els jugadors nacionals de les diferents categories, reben els seus guardons tant com a premis a la regularitat al llarg de l’any, com és el cas del Rànquing d’Andorra, com els premis del Campionat nacional, tant de Parelles com l’Individual.

El Rànquing d’Andorra consta de 8 proves (4 a cada camp d’Andorra), de les quals puntuen les 6 millors.

El Campionat d’Andorra Individual i Parelles es juguen en un sol dia a dues voltes (una a cada camp d’Andorra).

L’acte que va començar a les 8 del vespre a les instal·lacions del Restaurant La Torrada de Xixerella, va ser la clausura de la temporada de competicions organitzades per l’AAPP.

El President de l’Associació, Sr. Vicenç Soto, va agrair als jugadors la seva participació, al patrocinador principal de l’AAPP, Crèdit Andorrà, pel seu suport al Pitch&Putt andorrà i per la presència del seu representant, Sr. Josep Bascompte.

Va fer extensiu l’agraïment al patrocinador, Art i Construccions per la seva esponsorització i també, a institucions, com el Comú de La Massana i a les diferents empreses col·laboradores, Aparthotel Casavella i Resort, Projectes 9s i Grup Heracles, per la seves aportacions i suport durant les competicions i amb l’aportació d’obsequis que es van sortejar en acabar el lliurament de premis.

Seguint amb els agraïments, els va estendre als Camps de La Cortinada i de Xixerella pels esforços en mantenir-los en un perfecte estat per a les competicions.

El President també va destacar dues fites importants dels equips andorrans en competicions internacionals, com va ser l’obtenció de la medalla de bronze al Campionat Europeu celebrat a Orduña (País Basc) i la medalla de bronze obtinguda al Quandrangular celebrat a Lleida.

Per a concloure l’acte, els assistents van ser convidats per l’AAPP a un aperitiu.

A continuació trobareu les fotos de la vetllada i les llistes de premiats.