Cartell del 8è Open Internacional d'Andorra, 14 i 15 de Setembre de 2019 

 

 

Reglament 8è Open d'Andorra 14–15 de setembre de 2019 - Vall d’Ordino – Andorra

Amb l'objectiu d'organitzar millor l’Open Internacional que se celebrarà els dies 14 a 15 de setembre de 2019, al Camp de Pitch & Putt de La Vall d’Ordino, el Comitè Organitzador ha establert una data de preinscripció preliminar fins el 11 d’agost de 2019. Els jugadors que s’inscriguin durant aquest període, gaudiran de l’avantatge de satisfer només 70€. El període de preinscripció servirà per determinar el nombre aproximat de participants que poden assistir al torneig, especialment aquells d'altres associacions FIPPA. Això permetrà al comitè organitzador estimar la dimensió potencial de l'esdeveniment. La data de tancament definitiu de les inscripcions és el dia 2 de setembre de 2019.

Aquells jugadors preinscrits, tindran preferència i se’ls assignarà la participació garantida assumint que compleixen amb les normes prèvies establertes. En el cas que una associació membre de FIPPA superi el límit suggerit dels llocs disponibles, es farà tot el possible per donar cabuda als jugadors en el probable cas de vacants d'altres organitzacions membres de FIPPA.

JUGADORS / PARTICIPANTS

El VIII Open Internacional d’Andorra està reservat a tots els jugadors afiliats a la FIPPA en possessió de la respectiva llicència de la seva associació/federació vàlida per 2019. L’Open està obert a un màxim de 72 jugadors (mínim 60).

Les places inicials per la inscripció de jugadors són:
• 5 jugadors per cada organització membre de la FIPPA
• 20 jugadors afiliats a l’AAPP
• 5 places reservades al Comitè Organitzador.
Jugadors estrangers:
Els jugadors estrangers tindran plaça assegurada. Sol·licitar la inscripció a través de la seva federació o associació.
Jugadors d’Andorra:
Segons disponibilitat. Obtenen plaça per ordre de l’últim rànquing finalitzat. Sol·licitar la inscripció a través de l’AAPP.

FORMAT DEL TORNEIG I PROGRAMA PROVISIONAL

Format del torneig: Strokeplay scratch, 54 forats, 3 rondes
Reglamentació: Regles segons reglamentació FIPPA vigent
Divendres 13 Rondes de pràctiques fins les 18h
Divendres 13 20:00h Cerimònia benvinguda i publicació de grups de joc
Dissabte 14 2 rondes, 36 forats (dinar inclòs)
Diumenge 15 Ronda final de 18 forats
Diumenge 15 Cerimònia de cloenda i aperitiu

Sempre en funció del nombre d’inscrits, en principi, l’ordre i grups de joc per les rondes de dissabte es farà per sorteig, amb una primera sortida a les 8h del matí amb grups de 4 jugadors per shotgun. La segona sortida seria a les 11h. La segona ronda es jugarà per ordre de classificació i s’iniciarà a les 14:30h aprox i a les 17h. L’ordre de joc i l’horari de la ronda final de diumenge, s’anunciarà dissabte a les 21h aproximadament. En funció del nombre de participants inscrits i en benefici dels jugadors, el Comitè de Competició es reserva el dret de modificar l’anterior apartat.

PREMIS

El 30% de les inscripcions es destinaran a premis en metàl·lic i trofeus. Sempre que hi hagi un mínim de 70 jugadors, s’asseguren uns premis en metàl·lic de:

Absolut

Campió 500 € + Trofeu
2n 400 € + Trofeu
3r 300 € + Trofeu
4rt 200 € + Trofeu
5è 100 € + Trofeu

Ladies

Campiona 200 € + Trofeu
2a 150 € + Trofeu
3a Trofeu

Sènior

Campió 250 € + Trofeu
2n 175 € + Trofeu
3r 125 € + Trofeu

Juvenils

Campió Trofeu

 

La quantitat exacta dels premis, que vindrà determinada pel nombre d’inscripcions, s’informarà als jugadors, a requeriment d’aquests, per part del Comitè Organitzador.
De l’import del premi aconseguit, si és el cas, es deduirà la retenció d’impostos aplicables en virtut de la legislació vigent. Un jugador només pot optar a un premi, el de major quantia.
Es requereix un mínim de 50 jugadors en la categoria absoluta per adjudicar els premis en metàl·lic, un mínim de 8 participants en les dames i sèniors. Campió juvenil amb un mínim de 5 participants en la categoria.

RESOLUCIÓ D’EMPATS

En el cas d’haver un empat a la primera plaça de la categoria absoluta, els jugadors empatats jugaran a mort sobtada per decidir el guanyador, començant des del tee 1 del camp i fins aconseguir el desempat. En cas d’empat per qualsevol altre lloc premiat o amb trofeu, s’aplicarà la fórmula de 18, 27, 36, 45, 51, 52 i 53 forats, l’últim i millor, si l'empat persisteix, es determinarà el millor per a l'últim forat de desempat, els millors últims dos forats, i així els millors últims 54 forats. La resta es classifica ex aequo.

INSCRIPCIONS

Es prega als jugadors que vulguin inscriure’s ho facin a través de les seves respectives associacions nacionals fins al 2 de setembre. En el cas d’haver fet la inscripció directament al camp, també ho han de comunicar a la seva associació.

L’import de la inscripció és de 80 €. Els Juvenils (-18 anys) 60 €.
L’import inclou les rondes de pràctiques de divendres, 3 voltes de competició, dinar de dissabte, cerimònia de cloenda de diumenge i aperitiu, i contribució a la FIPPA.
Hi haurà un preu especial de 10,00 €/dia en els greenfees d’entrenament de dilluns a dijous.

COMITÈ ORGANITZADOR

El Comitè organitzador estarà format per membres de la Junta de l’AAPP designats expressament i tindrà el suport d’un representant del camp. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa, es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d’inclemències meteorològiques del Reglament General de l’AAPP, en el seu cas, i en defecte, el de la FCPP.

COMITÈ DE COMPETICIÓ

Sempre ha de ser impar, amb un mínim de 3 membres. Estarà format per dos membres de l’AAPP i per un membre del propi camp on es juga la prova. El Comitè Organitzador pot decidir incrementar el nombre de components, fins un màxim de 5, incloent dos jugadors. Presidirà el comitè un membre de l’AAPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.

OBLIGACIONS DEL CAMP SEU DE LA PROVA

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic les targetes dels participants, el control de les sortides i el control de l’entrega de targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida dels jugadors, serà competència de l’AAPP. El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i aigua per jugador i sortida.

ALLOTJAMENT

Hi ha un preu especial per jugadors durant l’Open.

Aparthotel Casavella d’Ordino
Telèfon: +376 801 100 Web: www.aparthotelcasavella.com/ Adreça: Carretera del Coll d’Ordino no10, AD300, Ordino

Xixerella Park
e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon +376 738 613.
Web: www.xixerellapark.com/

INSCRIPCIÓ DE JUGADORES AL VIII OPEN D’ANDORRA

Les associacions i federacions envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins al 11 d'agost per preinscripcions (70€) o fins al 2 de setembre de 2019 (80€) per a inscripcions normals. (En cas de fer-ho directament un jugador, forçosament ha d’avisar a la seva corresponent associació o federació).

(Davant dubtes en la interpretació d’aquest document, prevaldrà la versió en anglès publicada per la FIPPA)

 

 

0
0
0
s2smodern