Els dos camps d'Andorra, Vall d'Ordino P&P i XixerellaPark P&P van acollir el cap de setmana del 26 i 27 de maig la primera edició del PAIRS ANDORRA ART i CONSTRUCCIONS.

El Campionat de parelles que es disputava en les modalitats de joc Foursome, Greensome i Fourball van donar com a guanyadors absoluts els integrants de la parella formada per Gonzalo Mendoza i Joan Jordi Segura (Andorra) amb un -18 total i un resultat brillant de 44 cops (-10) en la tercera i última volta, després d'haver signat -4 en la primera i -4 en la segona volta, dominant de principi a fi la classificació scrach del campionat.

El segons classificats a només 3 cops en l'acumulat (-15) van ser els jugadors Enric Sanz i Jaume Vidal (Catalunya) amb un -2, -5, -8 per a cadascuna de les voltes.

La tercera posició va ser per la parella Moisès Pernia i Joan Valls (Andorra) amb un total acumulat de -11 per a les tres voltes del campionat.

La primera edició del PAIRS ANDORRA ART I CONSTRUCCIONS que contemplava premis també en la Categoria Handicap, va donar com a primers classificats en aquesta categoria a la parella formada per M. Pernia/J.Valls en primera posició, V. Soto/J.M. Veloso en segon lloc i en tercer R.Armengol/M.Creus.

L'enhorabona als guanyadors, finalistes i jugadors.

 

 

0
0
0
s2smodern