Divendres dia 22 de setembre de 2017, al Camp de El Torrent, Xixerella, va tenir lloc la Cerimònia Inaugural del VI OPEN INTERNACIONAL DE PITCH&PUTT D’ANDORRA-2017.

L’acte s’ha celebrat al Restaurant La Torrada de Xixerella, amb l’assistència d’unes 40 persones, entre jugadors i aficionats a l’esport del Pitch&PUTT.

El President de l’AAPP, Vicenç Soto, s’ha dirigit als assistents donant la benvinguda i agraïnt les diferents esponsoritzacions i col·laboracions rebudes que han fet possible la celebració d’aquesta sisena edició de l’Open d’Andorra.

S’ha fet especial menció del patrocini de l’entitat Crèdit Andorrà, pel seu compromís consolidat cap aquest esport del pitch&putt, que es practica en els dos camps d’Andorra, concretament, el de La Vall d’Ordino i El Torrent a Xixerella.

També s’ha agraït la col·laboració rebuda per part d’Andorra Turisme, Art i Construccions, Bacardi-Martini, SA, Caldea i La Illa Carlemany.

Dins del marc d’agraiments, també s’han inclòs els adreçats a tot l’equip humà del Camp de Xixerella.

Demà dissabte dia 23, a les 10h s’iniciarà la competició en la que participen jugadors de Catalunya, França, Holanda i Andorra.

Des de l’AAPP, desitgem bon joc i molta sort a tots els participants, i que el temps ens acompanyi en aquesta trobada entre amants de l’esport del Pitch&Putt.

 
0
0
0
s2smodern