Els andorrans Mendoza i Pérez s'imposen al II Pairs Andorra

Un brillant 45 a Xixerella proclamen guanyadors Pau Pérez i Gonzalo Mendoza (Andorra) en el II Pairs Andorra Arts i Construccions. La parella andorrana va signar un total de 17 sota de 145 quedant a un sol cop de la parella catalana subcampiona Enric Sanz i Jaume Vidal.

Gonzalo Mendoza guanya el campionat per segon any consecutiu ja que el 2018 ho va fer també amb l'andorrà Joan Jordi Segura.

En parelles mixtes es van proclamar campions Ricky Morat (Andorra) i Gloria Ruiz (Catalunya) que van demostrar un bon joc  impressionant i consistent. La parella femenina guanyadora van ser Silvia Garangou i Dolors Julia.

FOTOS DELS PODIS I RESULTATS A CONTINUACIÓ

Aquest cap de setmana, els dies 1 i 2 de juny, s’ha disputat la segona edició del torneig de Pitch&Putt, II PAIRS ANDORRA 2019, als camps de Vall d’Ordino i Xixerella, patrocinat per l’empresa andorrana, Art i Construccions i que compta amb els patrocinis i col·laboracions de diferents entitats i empreses andorranes.

El prestigi d’aquest torneig, ha portat a l’Associació Andorrana de Pitch&Put AAPP, a rebre de forma preferent el suport per part de Crèdit Andorrà, continuant pel suport del Comú de la Massana, d’Andorra Turisme, de les empreses, Anyos Park; Apartaments Xixerella; Aparthotel Casavella; Bacardi; Cevalls Constructora; Hotansa; Hotels Himalaya; Illa Carlemany; ITPA; Projectes 9s Arquitectura i urbanisme; i Tot Natura Centre de jardineria.

A tots, l’agraïment profund per aquest suport i aquesta confiança en l’AAPP, i per ajudar a difondre l’esport del pitch&putt a Andorra.

El torneig s’ha jugat en tres rondes en les modalitats de Foursome al camp d’Ordino i Greensome al camp de Xixerella, disputat el dissabte. La final s’ha jugat sota la modalitat de Fourball, al camp de Xixerella.

El diumenge s’ha disputat la ronda final amb l’emoció de veure com les dues primeres parelles classificades, formades pels catalans Enric Sanz/Jaume Vidal, els treien només 1 cop a la parella andorrana, Gonzalo Mendoza/Pau Perez.

Però es que les parelles situades en tercer i quart lloc, només les distanciava de la primera posició, 3 i 4 cops, respectivament.

La primera parella classificada dissabte, formada per Enric Sanz/Jaume Vidal, ha desenvolupat un gran nivell de joc, però finalment ha estat superada pels que han resultat ser els campions en la modalitat scratch, la parella andorrana, Gonzalo Mendoza/Pau Perez.

Efectivament, al final, amb un resultat global de -17 cops sota par, s’ha proclamat Campions, la parella andorrana Gonzalo Mendoza/Pau Perez, i Subcampions, la parella catalana, Enric Sanz/Jaume Vidal que ha fet un resultat de -16 sota par.

En tercer lloc ha quedat la parella catalana formada per Roger Albinyana/Àlex Albinyana, amb un resultat total de -13 sota par.

En la modalitat de handicap, s’han proclamat Campions la parella catalana Víctor Bafalluy/Quitin Prieto, els subcampions, Xavier Feliubadaló/Juan Pablo Reyes i els tercers classificats, Martí Castella/Xavier Linde.

La cerimònia de lliurament de premis, amb el President de l’AAPP, Sr. Jose manuel Veloso i el recolzament de l’expresident, Sr. Vicenç Soto, ha comptat amb la presència del President de la FIPPA, Sr. Víctor Moscatel i una representant del Crèdit Andorrà, Sra. Cristina Terés.

Durant el discurs del president de l’AAPP, aquest a agraït, a banda patrocinadors i empreses col·laboradores, als integrants del Comité de Competició, Organització, voluntaris, i als responsables dels camps d’Ordino, Sr. Gonzalo Mendoza i Xixerella, Sra. Maribel Armengol i Toni Armengol. 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern