El proper cap de setmana, els dies 1 i 2 de juny, se celebrarà la segona edició del torneig de Pitch&Putt, II PAIRS ANDORRA 2019, als camps de Vall d’Ordino i Xixerella, patrocinat per l’empresa andorrana, Art i Construccions i que compta amb els patrocinis i col·laboracions de diferents entitats i empreses andorranes.

El prestigi d’aquest torneig, ha portat a l’Associació Andorrana de Pitch&Put (AAPP), a rebre de forma preferent el suport per part de Crèdit Andorrà, continuant pel suport del Comú de la Massana, d’Andorra Turisme, de les empreses, Apartaments Xixerella, Aparthotel Casavella, Bacardi, Cevalls Constructora, Hotansa, Hotels Himalaya, Illa Carlemany, Projectes 9s Arquitectura i urbanisme, i Tot Natura Centre de jardineria.

A tots, l’agraiment profund per aquest suport i aquesta confiança en l’AAPP, i per ajudar a difondre l’esport del pitch&putt a Andorra.

El torneig consta de tres rondes, que hauràn de jugar les parelles en les modalitats de Foursome, Greensome i Fourball, durant el dissabte i diumenge.

El diumenge dia 2, pels vols del migdia, tindrà lloc la final a Xixerella amb el corresponent posterior lliurament de premis.

En total hi ha 46 parelles inscrites, tot un record de participació. Els jugadors provenen de Catalunya, Euskadi, Galicia i Andorra.

El divendres dia 31 de maig, a les 20h i a Xixerella, tindrà lloc la recepció dels jugadors amb un petit còctel de benvinguda.

La disputa del torneig s’iniciarà el dissabte dia 1 a les 9h al Camp de la Vall d’Ordino, amb una segona sortida a les 11:30h, per continuar dissabte a la tarda a Xixerella, on finalitzarà aquesta primera diada del campionat.

El diumenge dia 2 es disputarà la final a partir de les 8:30 del matí, amb sortides consecutives des del tee 1, amb la previsió que cap allà les 10:20h o 10:30h, surtin les parelles amb més possibilitats d’emportar-se el primer lloc del campionat.

Jose Manuel Veloso, President de l’AAPP

 

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern