El cap de setmana del 28 i 29 de juliol, s’ha disputat el Quadrangular Internacional de Pitch&Putt, al Camp de Lleida.

L’equip d’Andorra format pels jugadors; Josep Escabrós, Xavier Feliubadaló, Ricard Morat, Moisés Pernía, Juan Pablo Reyes, Àngel Rubio, Joan Valls i Jose Manuel Veloso s’ha classificat en tercer lloc, obtenint la medalla de bronze del campionat.

La competició es va iniciar dissabte dia 28 a les 9h, disputant-se la primera ronda classificatòria amb enfrontaments de 2 parelles i 4 individuals, sota el format strokeplay i modalitat Fourball per les parelles.

 Al finalitzar aquesta primera ronda, la classificació va quedar així: 

  1. Catalunya 237 cops
  2. França 253 cops
  3. Andorra 273 cops
  4. Galicia 276 cops

A partir d’aquest resultats, Andorra es va enfrontar a França i Catalunya a Galicia.

Catalunya va guanyar a Galicia i França a Andorra, quedant ja definitivament establerts els enfrontaments pel diumenge.

Andorra va disputar-se el tercer lloc amb Galícia i la lluita pel primer lloc va ser entre Catalunya i França.

Diumenge 29, sota la modalitat de matchplay, s’han disputat els enfrontaments que han conclòs amb la victòria de Catalunya sobre França i la victòria d’Andorra sobre Galicia.

Així doncs, la medalla d’or i copa del campionat ha estat per Catalunya, la medalla de plata per a França i la de bronze per Andorra.

Molt especialment volem destacar el magnífic ambient entre tots els jugadors que han participat en aquest campionat. Un plaer compartir aquestes jornades del campionat amb tots els companys de Catalunya, França i Galícia. Hem trobat a faltar als companys d’Euskadi als qui esperem veure en futures edicions.

El dissabte al vespre ens vam trobar tots els jugadors compartint un sopar en el restaurant del camp, on el bon ambient va regnar fins a la retirada a descansar per afrontar la jornada definitiva de diumenge.

El nostre agraïment a l’Alan, àrbitre del campionat, i agrair també les atencions de tot l’equip del camp, ja que la forta calor va posar a prova no solament el nivell de joc, sinó també la fortalesa física dels jugadors. L’aigua i les peces de fruita distribuïdes estratègicament en diferents llocs del camp, van ajudar a refer-se a molts jugadors en diferents moments de la competició.

 

Nota de premsa prèvia al campionat, 24 de juliol de 2018

Aquest cap de setmana, dies 28 i 29 de juliol, se celebrarà el Quadrangular Internacional de Pitch&Putt, al Camp de Lleida.

En aquest campionat, participen equips formats per 8 jugadors que representaran a:

Andorra
Catalunya
França
Galicia

L’equip d’Andorra està format pels jugadors; Josep Escabrós Duró, F. Javier Feliubadaló Moles, Ricard Morat Cardona, Moisés Pernía Moreno, Juan Pablo Reyes Rey, Àngel Rubio Garcia, Joan Valls Andiñach i Jose Manuel Veloso Domonte. 

La competició comença el dissabte dia 28 a les 9h, disputant-se una ronda classificatòria amb enfrontaments de 2 parelles i 4 individuals, sota el format strokeplay i modalitat Fourball per les parelles.

Després d’aquesta ronda, a les 12:30h, d’acord amb els emparellaments sorgits de la primera ronda, es comença a disputar els enfrontaments tipus matchplay, competint en parelles i després individual.

La final es disputarà el diumenge dia 29 sota la mateixa modalitat de matchplay.

0
0
0
s2smodern