Els dies 9, 10 i 11 de juny de 2017, s’ha celebrat la I World Pairs Champioship de Pitch&Putt a Tambre, Galicia.Els Campions del Món de Parelles absoluts son la formada pels jugadors irlandesos Liam O´Donovan/ Pacelli Darcy, havent quedat en segona posició els també irlandesos, Thomas Hanley/Kieran Earls i en tercer lloc, els catalans Jose Perez Saldaña/Carles Perez Gelma.

En la categoria mixta, els Campions del Món son la parella formada pel catalans Conxi Carballo/Enrique Jaen. Segons, els britànics Esther De Shiffard/Maurits Raukgows i tercers, els gallecs Antonio Suazo/Matilde Lopez.

La participació va ser de 108 jugadors que van competir en aquesta I World Pairs després de 3 jornades en que es van disputar quatre modalidats. Greensome, Copa Canadà, Fourball i Foursome.

Les parelles andorranes van quedar classificades en les posicions, 17, 30, 37 i 54, estan formades respectivament, per Pepe Garcia/Toni Armengol, Josep Escabrós/Moises Pernia, Vicenç Soto/Xavier Feliubadaló, i la mixta, Eva Garcia/Patrocini Simon.

En aquest campionat, s’ha tornat a demostrar la supremacia irlandesa en el pitch&putt, amb un estil de joc propi de l’illa.

0
0
0
s2smodern