Els dies 4 i 5 de juny es van disputar els Trials per conformar l'equip andorrà a la World Cup 2016 del juliol a Xixerella, Andorra

 

Una vegada finalitzat el Rànquing d’Andorra de P&P, temporada 2015-216, aquests passats dissabte dia 4 i diumenge dia 5 de juny de 2016, es van celebrar els Trails per determinar els jugadors que acabaran de formar l’equip d’Andorra que que competirà al Mundial de P&P 2016.

La World Cup se celebra enguany a Andorra,  Camp de Pitch&Putt de Xixerella, els dies 2 i 3 de juliol. La primera de les places l'ocupava Gonzalo Mendoza per classificació directa en ser el guanyador absolut del Rànquing.  

El reglament del Mundial estableix que els equips estaran formats per 3 jugadors –que seran els que competiran- i un quart jugador com a capità, però sense competir.

Segons el Reglament de l’Associació, el primer classificat del Rànquing, entrava de forma directa a l’equip per competir a la World Cup. El altres jugadors sortirien d’una competició entre els 9 següents seguint l’ordre classificatori final del rànquing.

Quedaven doncs per determinar 2 jugadors més així com un quart representant, que seria el capità.

Jugadors classificats per disputar els Trials per la Copa del Món 

Jornada del dissabte "Medal Play" 

Dissabte dia 4 de juny de 2016 es van donar cita al Camp de Xixerella, els jugadors: Toni Armengol, Josep Escabrós, Paco Gasset, Xavier Linde i Joan Jordi Segura.

A les 9 del matí es donava la sortida de la primera part del Trial que es jugava a 2 voltes en la modalitat de “Medal Play”.

Al finalitzar les dues voltes, els resultats van quedar així:

  • Xavier Linde 106 cops
  • Toni Armengol 107 cops
  • Josep Escabrós 108 cops
  • Joan Jordi Segura 114 cops
  • Paco Gasset (Retirat)

Quedava doncs establert l’emparellament pel diumenge dia 5 que s’havia de jugar en la modalitat de “Match Play”.

Els quatre jugadors que van disputar la segona ronda de mach play 

Jornada de diumenge "Match Play" 

També a les 9 del matí, es donava la sortida en la que tots els jugadors competien entre tots. L’emparellament inicial va ser:

  • Xavi Linde – Joan Jordi Segura
  • Toni Armengol – Josep Escabrós

En finalitzar les 3 voltes del matx play es van classificar Toni Armengol i Josep Escabrós amb dues victòries cadascun, esdevenint capità en Xavier Linde, tercer classificat.

 

Equip d'Andorra a la World Cup 2016

Per tant, l’equip que representarà Andorra en el Mundial estarà format per:

  • Toni Armengol (jugador)
  • Josep Escabrós (jugador)
  • Gonzalo Mendoza (jugador)
  • Xavier Linde (capità)

T. Armengol, executant la sortida en un dels forats

J. Escabrós, cop de sortida del forat 4

 

L’Associació agraeix la participació de tots, i anima a tots els associats a ser presents en el transcurs d’aquesta important competició a celebrar en el nostre país.

El Mundial de P&P d’Andorra se celebrarà els dies 2 i 3 de juliol de 2016 al Camp de P&P de Xixerella, comptant amb el patrocini principal de Crèdit Andorrà i amb diferents col·laboracions públiques i privades.

Fins a la data, hi ha 11 equips inscrits, restant pendents d’una darrera confirmació. Aquests són: Andorra, Austràlia (pendent), Catalunya, Euskadi, França, Galícia, Gran Bretanya, Holanda, Noruega, Irlanda, Suïssa i Xile.

Properament a l'apartat Pitch&Putt Internacional podreu trobar tota la informació prèvia de la World Cup així com els resultats durant la competició i la recopilació de fotografies i notícies.