Gonzalo Mendoza, rep el premi de Campió Absolut d’Andorra 2019.
També es proclama Campió Absolut del Rànquing d’Andorra 2019 per 5è any consecutiu.

El divendres dia 29, es va celebrar LA NIT DEL PITCH&PUTT - ANDORRA 2019, esdeveniment anual que organitza l’AAPP i on es lliuren els trofeus de tota la temporada. L'acte va comptar amb la presència d'aproximadament unes 40 persones.

La Nit del Pitch&Putt és un acte on els jugadors nacionals de les diferents categories, reben els seus guardons dels premis a la regularitat al llarg de l’any, com és el cas del Rànquing d’Andorra o els premis del Campionat nacional, tant de Parelles com l’Individual.

L’acte va començar a les 8 del vespre a les instal·lacions del Restaurant La Torrada de Xixerella

El President de l’Associació, Sr. José Manuel Veloso, va agrair als jugadors la seva participació, a Crèdit Andorrà que és el patrocinador principal de l’AAPP,  pel seu suport al Pitch&Putt andorrà i a la presència de la seva representant, Sra. Núria Falcó.

Va fer extensiu l’agraïment al patrocinador Art i Construccions per la seva esponsorització del Pairs d’Andorra, que al 2020 farà la tercera edició, i també, a les institucions, el Comú de La Massana i a les diferents empreses col·laboradores, Aparthotel Casavella i Resort, Projectes 9s i Grup Heracles, Hotansa i Illa Carlemany, per la seves aportacions i suport durant les competicions i l’aportació d’obsequis que es van sortejar en acabar el lliurament de premis.

Seguint amb els agraïments, els va estendre als Camps de Pitch&Putt de La Cortinada i de Xixerella pels esforços en mantenir-los en un perfecte estat per a les competicions.

El president va demanar un aplaudiment per tots els jugadors què, en representació d’Andorra, han competit durant 2019 a l’estranger fent present el Principat en multitud de camps.

Finalitzat el lliurament de trofeus, es van sortejar diferents regals per deferència de Projectes 9s, l'AAPP i el Camp de La Cortinada.

Per a concloure l’acte, l’AAPP va convidar els assistents a un aperitiu.