Open Andorra

Els dies 14, 15 i 16 de juny tindrà lloc als camps de Vall d'Ordino i Xixerella el 12è OPEN INTERNACIONAL D'ANDORRA - CREAND 2024

L'Open d'Andorra s'ha consolidat com una de les competicions de pitch&putt que acull més jugadors nacionals i internacionals i que enguany celebra la seva dotzena edició.

Amb l'objectiu d'organitzar millor l’Open Internacional que se celebrarà els dies 15 i 16 de juny de 2024, als Camps de Pitch&Putt d'Ordino i Xixerella, el Comitè Organitzador ha establert una data de preinscripció preliminar fins el dia 21 d'abril de 2024. El període de preinscripció servirà per determinar el nombre aproximat de participants que poden assistir al torneig, especialment aquells d'altres associacions FIPPA. Això permetrà al comitè organitzador estimar la dimensió potencial de l'esdeveniment. La data de tancament definitiu de les inscripcions és el dia 12 de maig de 2024.

Aquells jugadors preinscrits -s’han de preinscriure a través de les seves federacions o associacions- tindran preferència i se’ls assignarà la participació garantida assumint que compleixen amb les normes prèvies establertes. En el cas que una associació membre de FIPPA superi el límit suggerit dels llocs disponibles, es farà tot el possible per donar cabuda als jugadors en el probable cas de vacants d'altres organitzacions membres de FIPPA.

Les places inicials per la preinscripció de jugadors són:

  • 10 jugadors per cada organització membre de la FIPPA
  • 40 jugadors afiliats a l'AAPP (amb quota al corrent)
  • 5 places reservades al Comitè Organitzador
  • 2 places reservades al Comitè de Competició

PREINSCRIPCIÓ PRELIMINAR FINS AL 21 D'ABRIL
TANCAMENT DEFINITIU DE LES INSCRIPCIONS: 12 DE MAIG

PRELIMINARY PREINSCRIPTION UNTIL APRIL 21th 
FINAL ENROLLMENT CLOSURE MAY 12th

PREINSCRIPCIONES PRELIMINARES HASTA EL 21 DE ABRIL
CIERRE DEFINITIVO DE INSCRIPCIONES 12 DE MAYO